Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
6 август почнува ПЛ, 18 декември финале на СП, на боксинг деј продолжува ПЛ.
Ќе биде забавно ова...
Има некој со мозок во глава во бордот на Премиер лигата или сите се со вакум во главата.

Има некој со мозок во глава во бордот на Премиер лигата или сите се со вакум во главата.
Ако бе, се ќе е можно ова сезона. Ако се исповредат играчи од топ 4 клубовите на СП, ништо чудно и Арсенал да освојат. :ROFLMAO:

Ако бе, се ќе е можно ова сезона. Ако се исповредат играчи од топ 4 клубовите на СП, ништо чудно и Арсенал да освојат. :ROFLMAO:
Клоп и Пеп и со академци да играат Арсенал нема шанса. :D

6/11 играчи во TOTS, Клоп најдобар тренер, човек просто да се зачуди како Сити ја освои титулава против оваа машинерија.
Ај кажи кој е незаслужено онде освен можеби Тиаго? Исто Сон фали на местото од Роналдо. Дури и Робертсон пред Кансело требаше да е.

А где је Хендо и Милнер :pos: Родри место Тиаго
Сон место Роналдо

И Салах втора полусезона е дно, остај шо не заслужи играч на сезоната туку блиску беше и да биде надвор од тимов

Ова е изгласано од играчи.

Иначе:
The shortlists for selections were compiled by members of the players' trade union in January and then voted for by other players in the respective leagues.

Ај кажи кој е незаслужено онде освен можеби Тиаго? Исто Сон фали на местото од Роналдо. Дури и Робертсон пред Кансело требаше да е.
Сон фали наместо Мане, а не наместо Роналдо. Што направи Мане толку сезонава за да биде во тимот, имал каде каде подобри сезони. Па Бовен би го ставил пред Мане сезонава.

Тиаго би го тргнал ама па не знам кој би ставил, така да можеби и припаѓа таму. Можеби Рајс, не знам искрено. Другото си е океј.

Аронлд или Џејмс. Искрено заслужуваат и двајцата, немаше да биде грешка било кој од нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom