Криминалци и криминални групи во МК

Еден прашање за Зоран кичеец дали е гангстер или се дружи со гангстери не мислим дека има срце да напрае убистфо

Еден прашање за Зоран кичеец дали е гангстер или се дружи со гангстери не мислим дека има срце да напрае убистфо
Kakov gangster.On e umetnicko delo sposoben da MANIPULIRA, da se upikava I na kraj te snima. E Sega izvleci zaklucok sto e po profesija.

А дечкото е од Струмица или? Се знае која екипа од Сингелич?

Од Струмица е, убиен е во Ново Село. Тоа е скоро на сама граница со Бугарија.

Не се знае уште ништо, 2 дена тотален мрак. Ништо ни по медиуми ни никаде, го отекоа со Ламбе патриотот оти запалил некоја врата таму. Има разни шпекулации и муабети али сеуште ништо конкретно, никакви имиња не се спомнуваат барем јас како што знам. Не го ни знаев лично али онака гнило се осеќам последните 2 дена, ми се гади. Зошто го убиле оти продавал малку трева на локални џанкери. :(:(:(

Ова ако пробат да го протнат под тепих ќе биде капитулација за нив и во самата Струмица, градот е непрепознатливо депресивен и очаен во последните 2 години.

Од Струмица е, убиен е во Ново Село. Тоа е скоро на сама граница со Бугарија.

Не се знае уште ништо, 2 дена тотален мрак. Ништо ни по медиуми ни никаде, го отекоа со Ламбе патриотот оти запалил некоја врата таму. Има разни шпекулации и муабети али сеуште ништо конкретно, никакви имиња не се спомнуваат барем јас како што знам. Не го ни знаев лично али онака гнило се осеќам последните 2 дена, ми се гади. Зошто го убиле оти продавал малку трева на локални џанкери. :(:(:(

Ова ако пробат да го протнат под тепих ќе биде капитулација за нив и во самата Струмица, градот е непрепознатливо депресивен и очаен во последните 2 години.
Од малку продавање трева не се купува нова куќа.

E па како он напраел толку пари како од 0 до милјон
So upikavanje prvo kaj Urko da go zeme, pa go zapozna Mijalkov so mnogu kontakti, pa go sutna Urko. Pa otkako Mijalkov go krenaa so biznis, Sega e so Grcec I mu svrte grb I na Mijalkov posto, tamu ne se znae koj so kogo spie.

Црноризец и Рамка ако имате да споделите некои интересни инфо за Турската мафија влезена кај нас и во кои градови и преку кои кримоси..... лихва...

Црноризец и Рамка ако имате да споделите некои интересни инфо за Турската мафија влезена кај нас и во кои градови и преку кои кримоси..... лихва...
Имаат соработка со мафијата од Гостивар за марихуана, директорот на финансиска полиција стави негови луѓе за тој бизнис доби дозвола од Заев.

Back
На врв Bottom