Kakov gangster.On e umetnicko delo sposoben da MANIPULIRA, da se upikava I na kraj te snima. E Sega izvleci zaklucok sto e po profesija.Еден прашање за Зоран кичеец дали е гангстер или се дружи со гангстери не мислим дека има срце да напрае убистфо
Jala Brat i Buba Koreli.Ado i budo i masha i medo
Он се вртеше во напуштената куќа во Дебар Маало,коњ на терасата што спасуваа од зоолошкаOrce seljak 2022 ziv zdrav uste tera
ama udren u glavata totalka
мислим
E па како он напраел толку пари како од 0 до милјонKakov gangster.On e umetnicko delo sposoben da MANIPULIRA, da se upikava I na kraj te snima. E Sega izvleci zaklucok sto e po profesija.
А дечкото е од Струмица или? Се знае која екипа од Сингелич?Шипптари од Сингелиќ се шпекулира, колку е точно незнам.
Deckoto od strumica ama nema nikakva povrzanost so Albanci namerno pustena spekulacija.А дечкото е од Струмица или? Се знае која екипа од Сингелич?
Од Струмица е, убиен е во Ново Село. Тоа е скоро на сама граница со Бугарија.А дечкото е од Струмица или? Се знае која екипа од Сингелич?
Од малку продавање трева не се купува нова куќа.Од Струмица е, убиен е во Ново Село. Тоа е скоро на сама граница со Бугарија.
Не се знае уште ништо, 2 дена тотален мрак. Ништо ни по медиуми ни никаде, го отекоа со Ламбе патриотот оти запалил некоја врата таму. Има разни шпекулации и муабети али сеуште ништо конкретно, никакви имиња не се спомнуваат барем јас како што знам. Не го ни знаев лично али онака гнило се осеќам последните 2 дена, ми се гади. Зошто го убиле оти продавал малку трева на локални џанкери.
Ова ако пробат да го протнат под тепих ќе биде капитулација за нив и во самата Струмица, градот е непрепознатливо депресивен и очаен во последните 2 години.
Смешки.Од малку продавање трева не се купува нова куќа.
Нека биде така.Смешки.
So upikavanje prvo kaj Urko da go zeme, pa go zapozna Mijalkov so mnogu kontakti, pa go sutna Urko. Pa otkako Mijalkov go krenaa so biznis, Sega e so Grcec I mu svrte grb I na Mijalkov posto, tamu ne se znae koj so kogo spie.E па како он напраел толку пари како од 0 до милјон
Имаат соработка со мафијата од Гостивар за марихуана, директорот на финансиска полиција стави негови луѓе за тој бизнис доби дозвола од Заев.Црноризец и Рамка ако имате да споделите некои интересни инфо за Турската мафија влезена кај нас и во кои градови и преку кои кримоси..... лихва...