Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.928
Поени од реакции
15.398
Виииди ги бе одма го фатија. За пожарот во болницата и за Јавна соба уште се ќути.
Па и обиџукото се фали каква правна моќ имала државата..

И пред да те бакнам ти ми велиш каде беше вчера тии? Тонам во моооореее од соолзии, солзи на љубовтаа

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.039
Поени од реакции
51.344
Уште како мал, оваа фризура со изразена џигерица кажуваше дека ќе биде човек за големи дела.

Народен трибун. Жив се вивна во висините кај Проески, Сариевски и Бадев.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.442
Поени од реакции
5.492
Ајде одиме.. Терористички напад и 15год затвор!

Член од
30 декември 2007
Мислења
795
Поени од реакции
331
Ќе има некој собир за поддршка за Ламбе? Или број за донации да донираме пари за врвни адвокати и кауција

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ќе има некој собир за поддршка за Ламбе? Или број за донации да донираме пари за врвни адвокати и кауција
Има, ќе му ги купиме сите албуми што ги има издадено.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.492
Поени од реакции
3.312
0.005 денари ти легнаа на сметка.
Не знам кој мислиш дека ме плаќа или дека би требало да ме плаќа за постирање на Кајгана форум, ама мислењето е лично мое.

Отварање на клуб за бугарска култура со фашистичко име во сред Битола во време на високи тензии кој е ОЧИГЛЕДНА провокација, и ти директива им го храниш наративот и им даваш муниција и повод да серат како бугарите се дискриминирани, омразени и така натаму со тоа што потпалуваш оганче што го подгорува влезот на објектот без да направиш никаква реална штета, а е доволен само за да направи драма во медиумите.
И после се криеш два дена наместо да се пријавиш одма и создаваш можност да се фалат со нивната способност како експресно брзо те фатиле. IQ 50 :toe:

Член од
19 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
333
Не знам кој мислиш дека ме плаќа или дека би требало да ме плаќа за постирање на Кајгана форум, ама мислењето е лично мое.

Отварање на клуб за бугарска култура со фашистичко име во сред Битола во време на високи тензии кој е ОЧИГЛЕДНА провокација, и ти директива им го храниш наративот и им даваш муниција и повод да серат како бугарите се дискриминирани, омразени и така натаму со тоа што потпалуваш оганче што го подгорува влезот на објектот без да направиш никаква реална штета, а е доволен само за да направи драма во медиумите.
И после се криеш два дена наместо да се пријавиш одма и создаваш можност да се фалат со нивната способност како експресно брзо те фатиле. IQ 50 :toe:
Знам дека никој не те плаќа за да ги исповратиш твоите калкулантски ставови на интернет. Дур те ебат 7 души ти мислиш како паметно да ги зезнеш место да се тргнеш. Тоа е што се случува 30 години во оваа посрана држава со паметњаковци како тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom