- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.980
- Поени од реакции
- 41.385
Нека учи Даниел Кајмаковски како се спасува музичка кариера. 

Распрашај се во „Литум рекордс/Југотон„ и во „Мистер компани„ во ГТЦ.Каде има да се купат албумите на Ламбе?
Има, ќе му ги купиме сите албуми што ги има издадено.Ќе има некој собир за поддршка за Ламбе? Или број за донации да донираме пари за врвни адвокати и кауција
0.005 денари ти легнаа на сметка.Колку треба да си глуп ова да го направиш? Фино дете беше, штета што се исељачи![]()
Не знам кој мислиш дека ме плаќа или дека би требало да ме плаќа за постирање на Кајгана форум, ама мислењето е лично мое.0.005 денари ти легнаа на сметка.![]()
Знам дека никој не те плаќа за да ги исповратиш твоите калкулантски ставови на интернет. Дур те ебат 7 души ти мислиш како паметно да ги зезнеш место да се тргнеш. Тоа е што се случува 30 години во оваа посрана држава со паметњаковци како тебе.Не знам кој мислиш дека ме плаќа или дека би требало да ме плаќа за постирање на Кајгана форум, ама мислењето е лично мое.
Отварање на клуб за бугарска култура со фашистичко име во сред Битола во време на високи тензии кој е ОЧИГЛЕДНА провокација, и ти директива им го храниш наративот и им даваш муниција и повод да серат како бугарите се дискриминирани, омразени и така натаму со тоа што потпалуваш оганче што го подгорува влезот на објектот без да направиш никаква реална штета, а е доволен само за да направи драма во медиумите.
И после се криеш два дена наместо да се пријавиш одма и создаваш можност да се фалат со нивната способност како експресно брзо те фатиле. IQ 50![]()