- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.183
- Поени од реакции
- 42.914
можеби повторно ќе ги евакуираат, само подалеку, на сибирЏабе ќе прајме муабет сега, тоа е во моментов што се случува.
можеби повторно ќе ги евакуираат, само подалеку, на сибирЏабе ќе прајме муабет сега, тоа е во моментов што се случува.
А што ако е шизофреник ?Не треба да си академик за некој да распознава лична навреда од генерализација.
Генерализацијата би била: Сите Бугари се неписмени, зошто не знаат да го ископираат правиот линк. Ова, вака како што беше напишано беше директно обраќање, без никаква генерализација.
Јас лично сум неписмен, и мислам дека навредите кон мајка ти се скроз непотребни и невкусни. Ама тоа не го менува фактот дека немаше никаква генерализација.
Имате обука кај што ве подготвуваат ?Е ,знам ....подговен сум за македонските форуми ,знам што за реакции и навреди да очекувам.
Саму дето сум емотивен вампир и навреди и реплики ме мотивират.
А тоа со играта на зборови со никот не сум го пресметнал ,ама хитро е ,допада ми.
Valjda ne im e zakonot samo za azovcite,bi bilo cudno ako niv gi razmenuvaat ke padne vo voda denacifikacijata,ovie drugive sto ne se del od azovcive bi bilo prifatlivo da gi ramenat.Спрема законот што го спремаат во Руската Дума, најверојатно ќе ги осудат и ќе ги разменат после, затоа што законов што е предложен предвидува размена на осудени воени затвореници.
Треба да ги потсеќате на ова вашите комради терористи, ќе подзаборават вака за што се отидени да војуваатValjda ne im e zakonot samo za azovcite,bi bilo cudno ako niv gi razmenuvaat ke padne vo voda denacifikacijata,ovie drugive sto ne se del od azovcive bi bilo prifatlivo da gi ramenat.
Самиот текст доволно говори. И овие насловите по амерички угледни медиуми: им дозволијаАмериканците му дозволиле на Европејциве да купуваат нафта од Венецуела. Единствен услов, не смее да се препродава.
Супер сега уште Европа да изгради рафинерии кои можат воопшто да ја рафинираат венецуелската нафта и за едно 5-15 години ќе можат да видат каков било аир од нејзе. Или тоа или ќе треба да иде нафтата во Тексас на рафинирање па потоа да се пренесува горивото во Европа, или пак ќе треба да им ги тргнат санкциите и да им дадат неколку милијарди евра грантови за Венецуелците да можат да ја поправат нивната рафинерија ( која е најголемата во светот) па за едно 3-5 години да види Европа каква било корист од таа нафта.Американците му дозволиле на Европејциве да купуваат нафта од Венецуела. Единствен услов, не смее да се препродава.
Ефтов вика дека у немачка немало цигари, вистина е?Од ова со Лавров најмногу добива Вучич. Не знам колку е познати, Шолц му рекол ако дојде Лавров нема тој да дојде. Вака ем према Русите ќе каже сакав ама не беше до мене а на Шолц може да му рече дека не се сретнал со Лавров.
За машини за перење и за кокошкиЗа што ќе ги разменат?
Абе готово редови се чекале во кремљ кој да му ја баци на путин побрзо раката. Јас ваква омраза кон Македонија и Македонците немам видено ни од грци,бугари, љопки.Русија не се брза никаде очигледно им одговара ситуација, цените на енергенсите плафон, жито плафон..метали се живо.... Се напунија пари, покрај нив и Арапите Ситуацијата им е под контрола, кај нив криза нема за енергенси храна оружје има за извоз, санкциите мачкина кашлица за нив. А од другава страна потоп, и тоа сред лето, ами зимата кај е?
Час поскоро е потребно идење на бакни рака кај Путин оти кучињата со маст нема да не јадат, особено помалите вазалски вукојебини и протекторати како севернава НАТО членка со смрдени гаќи и опинова глава, со овие цени на енергенсите уште колку мислите дека ќе издржеме?
Не произведуваме ништо, земјоделие и тоа што имаше се уништи пропадна, а сега и да се проба нешто да се подобри кур со овие цени на нафтата и ѓубривото, треба со магариња и волови да се обработува земјата како пред 5 века, за леб ќе испоцрка народ, готови сте номади северни без испукан куршум ве победи Путин јебал ви вас НАТО членка.
Jas imam i toa ne taka oddamna. Se narekuvaa sareni revolucioneri. Obicno lesno se prepoznavaa po odnesuvanjeto, pisuvanjeto, arogancijata, puvanjeto kolku se tie pametni a site drugi glupi itn itn. Da ne gresam dusa ,isto ko tebe .Абе готово редови се чекале во кремљ кој да му ја баци на путин побрзо раката. Јас ваква омраза кон Македонија и Македонците немам видено ни од грци,бугари, љопки.