- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.461
- Поени од реакции
- 3.601
Братот пие крв од крава со Масаите.
Тие предобри луѓе, предходно, во својата земмја, ги зачистија кафирите ко тебе, за сега да можат да бидат предобри.Никаде не беше пречекан подобро отколку во Пакистан. Предобри луѓе.
Тој впечаток сум го стекнал од видеата и односот со Курт. Шо правеле во минатото не сум запознаен.Тие предобри луѓе, предходно, во својата земмја, ги зачистија кафирите ко тебе, за сега да можат да бидат предобри.
По тоа е различен Бемџамин од сите други. Ги посетува најзабеганите места во градовите. Јас го оправдувам, ја покажува реалната состојба во државата/градот. Сите можат да идат во центарот и да снимаат туристички знаменитости.Го пуштив овој Bald and bankrupt и тоа видеото за Молдавија пошто отсекогаш таа земја ми била мистериозна и што ќе видиш крш и ѓубре ко у некое шипско гето во Македонија. И коментари од Молдавци како само најлошото од таму го снимил.
од тој Гас ги гледав видеата за Македонија и нормално шпони ја лајкаат Шкиперија, нашиве Србија. Ништо интересно.
очекував по муабетиве дека ќе бидат репортажи од државите, а не муабети од коперација и депре ствари.
Јас Гас го гледав пред да дојде тука и ептен се разочарав од кога сними тука, како да ги бирал шиптариве, а баш ме интересираше што би кажале нашите. Ај не можел во шутка да го сними видеото.Го пуштив овој Bald and bankrupt и тоа видеото за Молдавија пошто отсекогаш таа земја ми била мистериозна и што ќе видиш крш и ѓубре ко у некое шипско гето во Македонија. И коментари од Молдавци како само најлошото од таму го снимил.
од тој Гас ги гледав видеата за Македонија и нормално шпони ја лајкаат Шкиперија, нашиве Србија. Ништо интересно.
очекував по муабетиве дека ќе бидат репортажи од државите, а не муабети од коперација и депре ствари.
Јбг брат не ме интересира мизеријата во другите земји.По тоа е различен Бемџамин од сите други. Ги посетува најзабеганите места во градовите. Јас го оправдувам, ја покажува реалната состојба во државата/градот. Сите можат да идат во центарот и да снимаат туристички знаменитости.
нема врска со бирање. Се упатил накај Стара чаршија, пошто е најинтересното нешто во центарот на Скопје, а таму 99% од дуќаните се шипски. Што не снимил шип покрај Охридско езеро, ги нема толку таму.Јас Гас го гледав пред да дојде тука и ептен се разочарав од кога сними тука, како да ги бирал шиптариве, а баш ме интересираше што би кажале нашите. Ај не можел во шутка да го сними видеото.
Па тоа де, кај нашол таму да прашува, иди на плоштад ко човек. И во Охрид шипо снимил да го ебам, затоа реков ко да ги бирал.Јбг брат не ме интересира мизеријата во другите земји.
нема врска со бирање. Се упатил накај Стара чаршија, пошто е најинтересното нешто во центарот на Скопје, а таму 99% од дуќаните се шипски. Што не снимил шип покрај Охридско езеро, ги нема толку таму.
Го пуштив овој Bald and bankrupt и тоа видеото за Молдавија пошто отсекогаш таа земја ми била мистериозна и што ќе видиш крш и ѓубре ко у некое шипско гето во Македонија. И коментари од Молдавци како само најлошото од таму го снимил.
И го отворив инста профилот на девојкава и си викам прошетано чупе и го гледам видеово кај што живее, каква спротивност од инста.
Еве нешто вака види, мислам по твој вкус би било. Мене ми се допаѓа бидејќи баш е прикажано како се снаоѓа со локалците (имаше еден момент кај што на видеово го зезаа дека е од Германија, и на следниот човек му рече дека е од Јужна Африка), оди на места каде што ретко кој сака да оди и се обидува да го извлече најдоброто од нив и да ја прикаже убавината таму, за да се отргне негативниот глас за дадено место. Со многу почит се однесува со народот и гледа што е можно да е покомуникативен за да ја долови вистинската страна на народот таму. Плус учиш за поразличен начин на живот, еве транспорт со моторчиња како такси, автобуси со отворена врата што возат и излагаат луѓе да мерат дали може да се разминат, дефицит на вода и други маки кај локалците. Сум гледал многу други, кои сакаат убави нешта да прикажат, најубави плажи репортажи, супер ми е се тоа, ама ова повеќе ми прави кејф, ѕирни го.
можда немаат пари али имаат убави жени, далеку поубави од просециве наши кои глумат лудило @Dumbledore на секој ќош би наоѓал нова љубов и би и пишувал поезија.И го отворив инста профилот на девојкава и си викам прошетано чупе и го гледам видеово кај што живее, каква спротивност од инста.
Клаустрофобија и депресија би ме мавала секој ден да живеам у таа куќа. Во Шутка имаат појаки куќи од цела населба таму.
probaj gi ovie 2ca mislam poveke ke ti se svigaat... po mainstreem se, imaat dobra produkcija i budzet... e sega ne sum siguren ke imaat nesto na moldavija lol, jebi ga mestovo e stvarno zatucano i bold duri ne e tolku "los" u negovoto video za relanosta tamuИ го отворив инста профилот на девојкава и си викам прошетано чупе и го гледам видеово кај што живее, каква спротивност од инста.
Клау строфобија и депресија би ме мавала секој ден да живеам у таа куќа. Во Шутка имаат појаки куќи од цела населба таму.