kano
Farang
Не беше работата да има публика зошто немаше да биде формалност утакмицата, сите беа свесни дека 10+ ќе биде како од шала... Муабетот е дека тотално го промашија терминот, не смееа да си дозволат ваков термин во работен ден во 17ч, зошто така испаѓаш неспособен пред навивачите што сакаа да дојдат да прослават заслужена титула (се виде и од посетеноста вчера, поише публика имало со Прилеп и Радовиш коа сме играле). Има луѓе што во клубот се платени за тој дел околу маркетингот и слично, ете на пример Ана Стојков, ако типката мисли дека зима плата само за да урами дресови на крај на сезона и додели благодарница ондах го промашила клубот.. Ако не може да си ја заврши работата за што е платена, тогаш нека дојде некој друг на нејзино место, што ќе знае како се работи тој дел... Како и да е, по изјавите на играчите вчера, сите се доста задоволни од тоа во која насока иде клубот и од засилувањата што доаѓаат, тоа е добро, можда можевме да го задржиме Диало, да се потрудеа поише нашиве, ама тоа е тоа, идеме даље.
u pravo si... da igravme u sabota miljon evra povise ke napraveme od karti, pola mil ekstra od pivo i kolbasi a veruvam i espn i mktv ke vrsea direkten prenos i ke platea eksta 200k evra.
daj be batalete terminot, igracite ocigledno sakaa da se zatvori sezonata poskoro i da odmorat. upravata sega neka se koncentriria da donesi zasiluvanja za LS i toa e toa...
Автоматски споено мислење:
kaj da igra pelister tamu sum, kako i da igra, kur me boli sho mislish, ti na strim sho kochi ja gleashe titulata kaj sho ja krevate![]()
zal mi e za tebe... cel zivot ke ti pomine a nema da osetis ni 2% od ljubovta i srekata kon vistinski klub sto nekoj ja ima i gleda makar i na strim od drugata strana na svetot.
jebi ga rodeni luzeri ste...