Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.479
- Поени од реакции
- 31.023
Ako saka da pusi cigari, da se drogira?Нема врска што сакаат они. Битно е што сака детето.
Ako saka da pusi cigari, da se drogira?Нема врска што сакаат они. Битно е што сака детето.
Па кој се тие да му го одземат правото на приватност на детето тогаш?Како бре нема врска шо сакаат они?Па тие му се родители,а не некои платени перачи на мозок.Кој се бе тие да му го одземаат правото на родителот да си го воспита своето дете?
Се додека е објективно штетно за детето, може да се ургира мислам. Сексуалностите и родовите идентитети од кои се плашите вие не се.Ako saka da pusi cigari, da se drogira?
МРШ бе тапоглав, МРШ.Се додека е објективно штетно за детето, може да се ургира мислам. Сексуалностите и родовите идентитети од кои се плашите вие не се.
А дали некогаш ќе покани некој што го имал комплетно спротивното искуство со транзицијата се прашувам...МРШ бе тапоглав, МРШ.
Au ne, ich, samo koskite cefcinja za sok ke mu stanat od toa hormonskata terapija.Се додека е објективно штетно за детето, може да се ургира мислам. Сексуалностите и родовите идентитети од кои се плашите вие не се.
Какви родови идентитети? имаш машки и женски пол. Сексуалност - хетеросексуалност, се надвор од ова е аномалија/болест и треба да се третира како таква.Па кој се тие да му го одземат правото на приватност на детето тогаш?
Автоматски споено мислење:
Се додека е објективно штетно за детето, може да се ургира мислам. Сексуалностите и родовите идентитети од кои се плашите вие не се.
mrsh be peder. ti ke mi kazuvas sto e stetno za moe dete? napravi svoe pa popuvaj do togas kuti i bidi sreken sto te pustame voopsto da si del od naseto opstestvo.Па кој се тие да му го одземат правото на приватност на детето тогаш?
Се додека е објективно штетно за детето, може да се ургира мислам. Сексуалностите и родовите идентитети од кои се плашите вие не се.
За среќа, школите не ги интересира што вие фашистите мислите дека е точно, туку тоа што е медицински точно.Какви родови идентитети? имаш машки и женски пол. Сексуалност - хетеросексуалност, се надвор од ова е аномалија/болест и треба да се третира како таква.
Не сум јас тој што го кажува. Имаме закони за кои работи се штетни за децата - родителот не е тој што може да ги пребрише тие закони.mrsh be peder. ti ke mi kazuvas sto e stetno za moe dete? napravi svoe pa popuvaj do togas kuti i bidi sreken sto te pustame voopsto da si del od naseto opstestvo.
За среќа, школите не ги интересира што вие фашистите мислите дека е точно, туку тоа што е медицински точно.
Не сум јас тој што го кажува. Имаме закони за кои работи се штетни за децата - родителот не е тој што може да ги пребрише тие закони.
Медицински и научно е точно дека луѓето се раѓаат со XX или со XY хромозоми. Се друго е болест, и психичко пореметување.За среќа, школите не ги интересира што вие фашистите мислите дека е точно, туку тоа што е медицински точно.
Не сум јас тој што го кажува. Имаме закони за кои работи се штетни за децата - родителот не е тој што може да ги пребрише тие закони.
Ако ја убедиш полибералната младина да направи таков бојкот како за матурата, ќе те частамmoze i se pravi, nekade poveke nekade pomalku... zakonite gi pravat politicari a politacite gi bira narodot. ke se smeni i toa a do togas bojkot na nastava za pederski prava i gluposti.
Дај ми на доволно време контрола врз медиумите и индустријата за забава - младината општо топтан со тебе ќе ве убедам дека е „покул“ да бидеш стрејт... Колку што повеќето сте подложни на социјален инжинеринг, да почнат да ви кажуваат дека е кул гомна да се јаде, и тоа ќе почнете да го правите.Ако ја убедиш полибералната младина да направи таков бојкот како за матурата, ќе те частам![]()
ne si ti svesen sto ve ceka... levica/desnica na kraj isti kurac ke bide, kako kurtonite i blm i vas ve ceka isto so toa sto vie nisto ne pridonesuvate za svetot i coveshtvoto. vas prvi ke ve pravat sapun.Ако ја убедиш полибералната младина да направи таков бојкот како за матурата, ќе те частам![]()