Превод: децата да немаат право на приватност. Ваквите „мајки“ се истите што им ја вадат вратата од детска соба.Texas Moms Demand Revision Of Textbook That Encourages Withholding Info From Parents![]()
Texas Moms Demand Revision of Textbook That Encourages Withholding Info From Parents
www.theepochtimes.com
A parental rights watchdog is calling on the Texas State Board of Education (SBOE) to redact an online curriculum that it believes encourages withholding information from parents about their child’s mental and physical health.
Превод: Родителите не може да се мешаат во перењето мозок на децата од страна на лгтбП баграта, родителите нема што да ги воспитуваат децата - други „подобро“ го прават тоа.Превод: децата да немаат право на приватност. Ваквите „мајки“ се истите што им ја вадат вратата од детска соба.
Не, туку ова е да се спречи одредени родители да им го перат мозокот на децата со научно неточни идеологии или во најлоши случаи физички да ги малтретираат или избркаат од дома.Превод: Родителите не може да се мешаат во перењето мозок на децата од страна на лгтбП баграта, родителите нема што да ги воспитуваат децата - други „подобро“ го прават тоа.
pederu pa nivni deca se. ako tebe te zapostavile ko kopilj ne znaci deka roditel ne saka deteto da mu bide normalno.Не, туку ова е да се спречи одредени родители да им го перат мозокот на децата со научно неточни идеологии или во најлоши случаи физички да ги малтретираат или избркаат од дома.
Нема врска што сакаат они. Битно е што сака детето.pederu pa nivni deca se. ako tebe te zapostavile ko kopilj ne znaci deka roditel ne saka deteto da mu bide normalno.
deteto moze da kaze sto saka koga ke e dovolno vozrasno i svesno. do toj moment odlucuva roditelot a ne drzavni paraziti potkupeni od pederski lobija. majkata u picka da vi ja ebam ubav angliski zbor gay - sreken go unistivte. koristite vinozito, simbol sto sekoe dete go saka majmuni edni pedofilski. totalna zabrana i kotek za vas.Нема врска што сакаат они. Битно е што сака детето.
Родител не може да ја одлучи сексуалноста на детето. Знам дека очајно сакате ова да е реалност: да можете да ги „воспитувате“ децата да не ви се педери, ама за жал не ти е.deteto moze da kaze sto saka koga ke e dovolno vozrasno i svesno. do toj moment odlucuva roditelot a ne drzavni paraziti potkupeni od pederski lobija. majkata u picka da vi ja ebam ubav angliski zbor gay - sreken go unistivte. koristite vinozito, simbol sto sekoe dete go saka majmuni edni pedofilski. totalna zabrana i kotek za vas.
dete e rodeno so rod i seksualnost. bolni luge sto toa ne go sfakaat treba ili da se lecat ili sapun...Родител не може да ја одлучи сексуалноста на детето. Знам дека очајно сакате ова да е реалност: да можете да ги „воспитувате“ децата да не ви се педери, ама за жал не ти е.