J
joli1
Гостин
туе сакаше црногорски мафијаш да гради зграде, оп, му ги сјебаја планојте и сеа одеднаш гори?kaj se bazirash na tie 99% be druzhe ?!
туе сакаше црногорски мафијаш да гради зграде, оп, му ги сјебаја планојте и сеа одеднаш гори?kaj se bazirash na tie 99% be druzhe ?!
shto zboruvash glubosti, crnogorski mafijash sakall da zgradi sosema nekade drugo od kade shto e mestoto shto se gori.туе сакаше црногорски мафијаш да гради зграде, оп, му ги сјебаја планојте и сеа одеднаш гори?
pa eve buraz kazi ti sto se slucue gleam uputen sishto zboruvash glubosti, crnogorski mafijash sakall da zgradi sosema nekade drugo od kade shto e mestoto shto se gori.
Ova e privatna fabrika i toa e neshto nova izgradena od POFIX za stiropoll. Site vie shto zboruvate glubosti, nemate poima shto se slucuva.
nikoje ne znae detali, samo se znae deka e fabrikata na stiropol od POFIX. Oshtetata e mnogu golema, ne se znae ushte dali imal luge vnatre, ili at least jas ushte nemam informacii.pa eve buraz kazi ti sto se slucue gleam uputen si
Прееска пројдов. Само до Македонија Табак гореше. Монополот изглеа го спасиле.Рак у најава.
Туку сигурно и Монополот гори?
Не знам брат. Можда врз основа на тоа шо скоро све и свешто шо се прае у градов е нелегално?kaj se bazirash na tie 99% be druzhe ?!
Изглеа од Косово некој треба да гради таму. Смета фабриката.Изгледа имате недостиг од нови веднаш вселиви станови.
По примерот на скопјани, учат и тетовчани. Ајде сега на местото на пеплосаниот Монопол, набрзо ќе никнат нови згради.
Не требаше негде туе да се гради некаков трговски мол? Знам имаше некој билборд како ќе изгледа тоа.туе сакаше црногорски мафијаш да гради зграде, оп, му ги сјебаја планојте и сеа одеднаш гори?
pojma neam iskreno, mozno e.Не требаше негде туе да се гради некаков трговски мол? Знам имаше некој билборд како ќе изгледа тоа.
Plaza Тетово се викаше тоа што требаше да се гради.pojma neam iskreno, mozno e.
ja prvo mislev deka e zapalen delov kj shto sakaja da grada zgrade, ama sum se izlzhal valjda.
ipak, vremeto kje pokaze, mnogu sumliv pozar e, a i ke ostae nazalost teski posledice za tetovchani.
odgovornost mora da ima za ova.
Абе брат, за побитни работе немало правда па за ова....pojma neam iskreno, mozno e.
ja prvo mislev deka e zapalen delov kj shto sakaja da grada zgrade, ama sum se izlzhal valjda.
ipak, vremeto kje pokaze, mnogu sumliv pozar e, a i ke ostae nazalost teski posledice za tetovchani.
odgovornost mora da ima za ova.
ne deka ne si u pravo, ama aj bar ce se nadevamo deka nesto ce se prevzeme u vrska so ovaАбе брат, за побитни работе немало правда па за ова....