Се копа Благоја Тоска кај Текстилно. Изгледа дефинитивно ќе се пробие до мостот под болница
Се копа Благоја Тоска кај Текстилно. Изгледа дефинитивно ќе се пробие до мостот под болница
Зависи како когај е расположена.Добро бе, таа Пена колкава е?
Нели едвај тече, нема вода?
Дека се удавило дете. Колку да е длабока, да се удави и никој да не може да го спаси?Зависи како когај е расположена.
Е за ова не знаев..... Избегавам вести шо можем појќе. Ја колку шо знам Пена може да порасне саглам ако пред 4-5 дена врнеле дождоој многу. Инаку свите знаемо дека низ град е ниска.... Дан било надвор од Тетово?Дека се удавило дете. Колку да е длабока, да се удави и никој да не може да го спаси?
Или единствено ако немало никој у близина.
Некое циганче ваљда од туе под АМСМ се удаело, туе е повисока реката.Е за ова не знаев..... Избегавам вести шо можем појќе. Ја колку шо знам Пена може да порасне саглам ако пред 4-5 дена врнеле дождоој многу. Инаку свите знаемо дека низ град е ниска.... Дан било надвор од Тетово?
Македонија Табак / Монопол. Криво ми е шо 99% сум сигурен дека е намерно запалено...Kaде точно бил пожарот сабајлево?
Истото племе е у Скопје и у Тетово....Изгледа имате недостиг од нови веднаш вселиви станови.
По примерот на скопјани, учат и тетовчани. Ајде сега на местото на пеплосаниот Монопол, набрзо ќе никнат нови згради.
Рак у најава.Истото племе е у Скопје и у Тетово....
Инаку и POFIX магацините гора за стиропор шо са...
kaj se bazirash na tie 99% be druzhe ?!Македонија Табак / Монопол. Криво ми е шо 99% сум сигурен дека е намерно запалено...