Напротив. Тесните, непознати и непопуларни улички се многу поубави.Софија е убава само ако движиш по фенси кафичите, рестораните и моловите во центарот.
Што е убаво.Ѓубрето,раскопаните тротоари и изљуштените фасади на руско-комунистичките згради?Напротив. Тесните, непознати и непопуларни улички се многу поубави.
@c i t r o ако е сега е на 60, треба да е бил на 20 кога за последно е бил во СофијаШто е убаво.Ѓубрето,раскопаните тротоари и изљуштените фасади на руско-комунистичките згради?
АјСум бил еднаш во Софија. НЕ би идел повторно никогаш. Срање од град. Срање луѓе, срање све.
За тија такви како тебе, што не искочиле никад од од село не ме ни чуди дека не ти се свиѓа. Софија е град сас културу, знаменитости, архитектуру и историју и има што да се види, ако те интересирав такви работе...Ама тебе сигурно те интересира шунд и сељачизам што га има у Македонују и си навикнаја на тој, е тој тамо га нема, па ваљда затој не ти се свиѓа ништо...Сум бил еднаш во Софија. НЕ би идел повторно никогаш. Срање од град. Срање луѓе, срање све.
Врањански?Ај
За тија такви како тебе, што не искочиле никад од од село не ме ни чуди дека не ти се свиѓа. Софија е град сас културу, знаменитости, архитектуру и историју и има што да се види, ако те интересирав такви работе...Ама тебе сигурно те интересира шунд и сељачизам што га има у Македонују и си навикнаја на тој, е тој тамо га нема, па ваљда затој не ти се свиѓа ништо...
Ако е Софија срање од град тогаш Солун е најголема депонија од град.Барем во Софија нема да видиш на сред центар купишта пијани луѓе кои јавно мочаат кај ќе стигнат пред минувачи додека таа слика во центарот на Солун е вообичаена.И тоа што беше Софија пред 30 и повеќе години сега е Солун и обратно.Сум бил еднаш во Софија. НЕ би идел повторно никогаш. Срање од град. Срање луѓе, срање све.
Здраво,
Постои некоја туристичка агенција во Скопје која организира еднодневни шопинг тури до Софија ?
Пред 5 години беше Витоша, би требало да е и сега ако нема некој драстични промени како проширувања итн.На гугл мапс има 3 резултати за Декатлон во Софија. Кој е најопремен?
Работат во Недела?Пред 5 години беше Витоша, би требало да е и сега ако нема некој драстични промени како проширувања итн.