Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Кежуалциве од Охрид, воџи на навивачката група на фк вошка, циркузанти воедно, како шо видов слика, главен воџа им е полицаец од ПС Охрид. Уште то нешто не го имав видено/слушнато во навивачкиов свет. ..
Ako nemas slusnato eve i od mene da slusnes deka i kai vojvodi ima nesto slicno znaci eden od glavnite neznam dal e uste vogja plicaec e a poslednave utakmica protiv shkupi go gledam so slem na glava , da ne navlagame kai skopskive NG i u parlament moze da gi naides tagada nisto strasno...

Ako nemas slusnato eve i od mene da slusnes deka i kai vojvodi ima nesto slicno znaci eden od glavnite neznam dal e uste vogja plicaec e a poslednave utakmica protiv shkupi go gledam so slem na glava , da ne navlagame kai skopskive NG i u parlament moze da gi naides tagada nisto strasno...
Кај вас па ако "навлеземе"...Министри,Директори,Пратеници....отскочна даска вие навивачка група све од таму понувате па се до удобните фотељи.

Едит... еве шо се напрај со напад преку полиција, притвор за уапсените Чкембари.
Абе мажи признавање само на улица без полиција, а вака...

Последно уредено:
Кај вас па ако "навлеземе"...Министри,Директори,Пратеници....отскочна даска вие навивачка група све од таму понувате па се до удобните фотељи.
Kazi koi se tie nasi so bile ministri/direktori !? koga ke pises nesto dokazigo toa ne tresi na prazno , toa sto go rekov odma mozem da go dokazem zatoa i mu odgovorif na ribaron posto se buni za nesto so vo MK e normalno i ima milion takvi slucaevi so gi znam takada nisto interesno...

Одлично издание на Лозари !
Мала забелешка за знамињата што се ставени од внатре немојте да ме сватите погрешно исто и ние кога гостувавме во Струмица така ги поставивме според мене многу подобро би изгледало да се од надворешна страна на оградата.

Мала забелешка за знамињата што се ставени од внатре немојте да ме сватите погрешно исто и ние кога гостувавме во Струмица така ги поставивме според мене многу подобро би изгледало да се од надворешна страна на оградата.
Да, ама кога ќе видиш на сликите со бајраците напред на оградата има шипки што се испапнати напред да ги ставиш грдо ќе изгледа.

Лоша е оградата, од два промашени шута ќе отиде ударното :)

Видео извештај од баражот.

Добро издание на Лозари , дефинитиво има дечки кој се трудат за групата , мала замерка што на истата трибина има и не'навивачи меѓутоа не е ништо страшно , сите сакаме следна сезона да нема забрани и да има убави изданија на сите Македонски навивачки групи .
Поготово дуели во првата лига помеѓу Лозари - Мајмуни , Лозари - Фаланга....Исто така во втора лига очекувам многу публика на натпреварите како и да не заборавиме на Македонското "Ел Класико" ВАРДР - Пелистер.
Имајте убаво и активно лето и со среќа на Пелистер и Мзт во полуфиналните нстпревари во плеј оф , исто така им поскаувам успех и Добредојде на стружани Караорман и Вардар Неготино доколку успеаат да се пласираат втора лига.

П.С милвол можеби е во тирана кај браќата да го одбранат градот од Хулиганите н Фејнорд и Рома хахахахаха.

Одјавување од нас за оваа сезона!

Мислам дека зад нас ја оставивме најдобрата сезона и групата расте сите овие изминати години во добар правец!
Се гледаме во нови битки од наесен!
Живели!

Attachments

• IMG-6355b894b1a603cde626c84b2461db01-V.jpg
    IMG-6355b894b1a603cde626c84b2461db01-V.jpg
    369,9 KB · Прегледи: 108

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom