Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ги читам постовите на @Goran Bt, имам претстава во главата дека Чкембоси се Делије Север по бројка на ракомет, на кошарка, на бадминтон... Се силевте, ги баравте ФА после утакмицата во Скопје, вака ќе ви направиме, онака ќе ви направиме, едвај чекаме да дојдете и што бидна ? Ви дојдоа дечките, ве издоминираа и после стандард муабети, не навиваме на кошарка, одиме од курташак, имаше полиција, желки, ебр, кордони... стандардни муабети после секоја утакмица кај што ви гостува навивачка група... и те молам користи запирки и точки, вака кога пишуваш се наеднаш, ми изгледаш како напален тинејџер кога раскажува на другарите после прво искачање у диско...
П.С. сезонава во Битола не ве издоминираа уште Багабонти и Кратери...

Кога ги читам постовите на @Goran Bt, имам претстава во главата дека Чкембоси се Делије Север по бројка на ракомет, на кошарка, на бадминтон... Се силевте, ги баравте ФА после утакмицата во Скопје, вака ќе ви направиме, онака ќе ви направиме, едвај чекаме да дојдете и што бидна ? Ви дојдоа дечките, ве издоминираа и после стандард муабети, не навиваме на кошарка, одиме од курташак, имаше полиција, желки, ебр, кордони... стандардни муабети после секоја утакмица кај што ви гостува навивачка група... и те молам користи запирки и точки, вака кога пишуваш се наеднаш, ми изгледаш како напален тинејџер кога раскажува на другарите после прво искачање у диско...

Вака за некој како мене шо не се разбира многу ќе можиш да ми опишиш кој и во која смисла не издоминира во Битола?

П.С. неколку страни назад прашав дали носевте знаме во Кавадарци, уште немам одговор.
Фала од напред

Вака за некој како мене шо не се разбира многу ќе можиш да ми опишиш кој и во која смисла не издоминира во Битола?

П.С. неколку страни назад прашав дали носевте знаме во Кавадарци, уште немам одговор.
Фала од напред
На една слика видов транс на нг Комити, некаде на средина од коп.

Фала од напред
Носевме, ама исто како и кај вас, не беше ставено на ограда. Преголема гужба, ебр пред нас, немање услови да се постави. И вие еднаш го извадивте, како што видов држејќи го во раце. Се извадија кај нас при крај на утакмица, ама од средина нагоре, на втората шипка.

koga ke se razbudis od sonot vo koj komiti dominiraat vo bitola? :LOL:

Кој знај шо комплекс имавте од м"А"адост шо и самото појавување во сала го сметате за најголем успех.

Кежуалциве од Охрид, воџи на навивачката група на фк вошка, циркузанти воедно, како шо видов слика, главен воџа им е полицаец од ПС Охрид. Уште то нешто не го имав видено/слушнато во навивачкиов свет. ..

Кој знај шо комплекс имавте од м"А"адост шо и самото појавување во сала го сметате за најголем успех.
Никој нема никаков комплекс вие сами си го напраивте филмот за младост па дури и парола ни извадивте дека ни требаат "муда"
А испаѓа кој како стигне ве моча во младост.
И олабавете со тие филмови дека почитувате кодекси многу полиција не чувале и слично помирете се со фактот дека не ве бива.
П.С научете нешто од браќата ваши светлосни години се пред вас

Овде поќе не вреди да се дебатира, влезени во филмој сите. Доминирале сегде не знам шо, абе болна работа. Да се чуди чоек шо чита. Живејте си во филмот слободно, само вас да ви е убо.
Предлагам сите шо се дел од навивачката група Чкембари да се воздржат од понатамошни коментари, очигледно не вреди чоек да се објаснува.
Ние нашето си го кажваме на трибина и таму кај шо треба.
Форумот треба да е место за дебатирање, едукација, предлози, конструктивни критики, размена на различни мислења итн. Овде само 10 души макс се објективни до негде.
Се се сведва на кој е "појак", а 20 души шо пишат тука 2 тепачки немат во животот.
Од мене логаут засега, ќе постирам само фото и извештај ко ќе треба.

Овде поќе не вреди да се дебатира, влезени во филмој сите. Доминирале сегде не знам шо, абе болна работа. Да се чуди чоек шо чита. Живејте си во филмот слободно, само вас да ви е убо.
Предлагам сите шо се дел од навивачката група Чкембари да се воздржат од понатамошни коментари, очигледно не вреди чоек да се објаснува.
Ние нашето си го кажваме на трибина и таму кај шо треба.
Форумот треба да е место за дебатирање, едукација, предлози, конструктивни критики, размена на различни мислења итн. Овде само 10 души макс се објективни до негде.
Се се сведва на кој е "појак", а 20 души шо пишат тука 2 тепачки немат во животот.
Од мене логаут засега, ќе постирам само фото и извештај ко ќе треба.
Па не е и за тоа темата само? Да се објавуваат фото/видео извештаи + новитети како графити, шалови и слично. Како што гледам ретко кој тоа го прави во темава, со ѕид во глава само се оди и ништо не се постигнува што е најјако но истовремено и најтажно.

- Прво , гостувањето на ФА го гледам од друг аспект со други зборови : " Вие бевте кај нас еве и ние ви дојдовме ".
- Гостување на 50 души во никој случај не може да биде доминација ,можеби за почит да но доминирање е веќе нешто сосема друго.
- Сосема непотребно е на форумов да има расправии доволно е секој да даде свое мислење/коментар/критика и тоа е тоа нема што да се убедуваме.

Ајдуци вчера некако убаво личеа , можеби очекував повеќе бројка но ете се надевам од следна сезона ке опстанат и зашто да не работат
на подобрување , поздрав !

Форумот ја губи смислата за пишување, повеќето од членовите се необјективни и ги пробуваат да ги бранат само својте тези иако не се секогаш издржани до крај.
Дури и приметувам од членови на Комити, без потребно пишување и самобендисаност.
Се претерува.

За 2 месеци почнува нова сезона, затоа време треба да се работи, да се спрема за следната сезона!
Како што рековме, иако втора лига, Комити ќе се потрудат да го задржат трендот и да напредуваат повеќе и со членството и со се останато организациски!
Дали со пишување на форум само контра ривалите ќе има напредок ?! Ова е до членовите кои цело пишуваат само со „фалење“ за својата група.

Бидете по објективни.
Има добри 2 месеци пауза до почеток на нова сезона, добро ќе биде сите групи да се подобруваат.
Престанете да пишувате со самобендисаност, зашто кругот се врти.

И како што некој пиша погоре, треба да се почитуваат КОДЕКСИ!
Ако нема потреба не пишувајте ништо, не е ова место за лечење лични фрустрации.

Аф Аф Кру, кучињата лаат ФА си ги мочка.
Детево дури посака и во пп да сум му пишал, јас да сакав да се замарам со вакви млади напалени мајмуни како тебе во зоолошка ќе работев. Ти кога ќе го слушнеш името ФА, треба да застанеш и да се поклониш па после коментар да дадеш.
Кој се има пристап денес до интернет и какви млади има добро е и што волку навивачи на трибина се во државава.

Последно уредено:
Не бев на утакмица.... од то шо ми кажаа, од таа екипа шо тргна во напад и шо ја видов и шо ја знам, фа 50(тие што се на сликите) , чкембари 30,фа немаа шанса. Зад кордони полиција секој мангуп можи да се прај. Ете тргнале спрема вас, пеп застанале, имало уште еден обид, и тука имало судир со полиција... според билтенот на свр Битола, уапсени двајца Чкембари, 50,49 години. Деца, Чкембари не се шанкурина :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom