Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.145
- Поени од реакции
- 62.500
Догодина желба ми е да ги потепаме Лацио, Фиорентина и Аталанта затоа што ѓубрињата нозе кршат со нас секоја година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Сасуоло.Догодина желба ми е да ги потепаме Лацио, Фиорентина и Аталанта затоа што ѓубрињата нозе кршат со нас секоја година.
Да, ама кога веќе си лимитиран со финансии треба буквално у центар да погодиш со секое ново име, ние фрливме 50м со рати со све кога ќе видиш на Кореа, пола играч пола ништо, и Госенс кој дојде повреден и игра на позиција на која Перишич сезонава изигра у goat форма, така иде зборот, Госенс или некој ко него логично беше да се пазари тек летово, не зимоска. Секој си сноси дел од одговорноста, процентуално најмногу иде кај Сунинг и тоа е непобитен факт, ама не смеат да се исклучат и Марота, Аусилио и тренерот, сите на ваков или онаков начин потфрлија во одредени клучни моменти кои не коштаа сезонава губење на титулата.Титулата ја изгуби раководството со продавањето на одредени играчи и истите ги заменија со недоволно квалитетни играчи.

И ја се приклучувам. Време е за пензијаСамо да ве поздравам дечки
Додека не го продадат гнасните кинези клубов јас ќе паузирам и со негово пратење,а и со кајганава јер тука бев најмногу заради фан клубов.
Доста беше од пцуење по говната жутоклунски.
Едноставно се е веќе кажано.
До некои подобри времиња - збогум.
Ваш Маркез.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Време, ти губеше време, јас губев нерви. Таа фраза „губев нерви“ се користи кога си бил во право, а не кога си промашил празен гол.Сериозно убеден бев дека нема да има пуштање, дури губев време и нерви да се објаснувам со ИО и Ставро и да ги убедувам во тоа, за на крај да им пуштат 3 гола да дадат како да се на тренинг.

Ти не одиш никаде, не можам сам да се објаснувам и да губам нерви со овој погоре.И ја се приклучувам. Време е за пензија![]()
Во комшии еДали @beneamata се ожени и стана папучар?
), vlagal vo bonus ko i Lukaku sto vlagase, pa da potsetam li i Lukaku u 2 sezoni kakvi losi partii imal koga bese edna od nekolkute pricini sto ispagavme od grupi vo LS, prvata sezona so Barsa se iznapromasuva doma, vtorata mu skina cist gol na Alexis. Golem kur, sekoj igrac vlagal i izlagal od losi periodi vo tek na sezona, nema sto da mu se oprosti na nekoj koj ustvari otkako e dojden tuka ja ima NAJDOBRATA sezona individualno u klubov, odnosno si go odrzuva visokoto nivo na forma veke treta godina po red.