Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.630
- Поени од реакции
- 59.546
Догодина желба ми е да ги потепаме Лацио, Фиорентина и Аталанта затоа што ѓубрињата нозе кршат со нас секоја година.
И Сасуоло.Догодина желба ми е да ги потепаме Лацио, Фиорентина и Аталанта затоа што ѓубрињата нозе кршат со нас секоја година.
Да, ама кога веќе си лимитиран со финансии треба буквално у центар да погодиш со секое ново име, ние фрливме 50м со рати со све кога ќе видиш на Кореа, пола играч пола ништо, и Госенс кој дојде повреден и игра на позиција на која Перишич сезонава изигра у goat форма, така иде зборот, Госенс или некој ко него логично беше да се пазари тек летово, не зимоска. Секој си сноси дел од одговорноста, процентуално најмногу иде кај Сунинг и тоа е непобитен факт, ама не смеат да се исклучат и Марота, Аусилио и тренерот, сите на ваков или онаков начин потфрлија во одредени клучни моменти кои не коштаа сезонава губење на титулата.Титулата ја изгуби раководството со продавањето на одредени играчи и истите ги заменија со недоволно квалитетни играчи.
И ја се приклучувам. Време е за пензијаСамо да ве поздравам дечки
Додека не го продадат гнасните кинези клубов јас ќе паузирам и со негово пратење,а и со кајганава јер тука бев најмногу заради фан клубов.
Доста беше од пцуење по говната жутоклунски.
Едноставно се е веќе кажано.
До некои подобри времиња - збогум.
Ваш Маркез.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Време, ти губеше време, јас губев нерви. Таа фраза „губев нерви“ се користи кога си бил во право, а не кога си промашил празен гол.Сериозно убеден бев дека нема да има пуштање, дури губев време и нерви да се објаснувам со ИО и Ставро и да ги убедувам во тоа, за на крај да им пуштат 3 гола да дадат како да се на тренинг.
Ти не одиш никаде, не можам сам да се објаснувам и да губам нерви со овој погоре.И ја се приклучувам. Време е за пензија
Во комшии еДали @beneamata се ожени и стана папучар?