Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
EnergieNo.1 haha pozz haha ве испаднавме од купот haha смешно? не haha.

Научете се бе да не праќате поздрави на крај од пост.

pozz

ке ги потсетам само едно на интеровите навивачи! Најтрофеен клуб во Италија е ЈУВЕНТУС!!:vozbud: А не вие по службен пат ги земате титулите хаха...неможете да освоите така ништо.. и оваа сезона ја зедовте оти немавте конкуренција јуве во 2 лига,рома не ги бидува за ништо,милан пола тим повреден,пола тим пензионери не им се трча! ПОзз!

Ај па фала ти што не потсети, заборавивме... И ај честито, да ви се множат титулите! Само внимавајте со што множите, минатиот пат ги помноживте со број помал од 1 па наместо да ви се зголемат ви се намалија :pos2:

Енрике колега ајде да не отвараме стари рани :) Се затиши ситуацијата, да пишиме за ова првенство..тие факти се милион пати изложени ако сака некој да ги види и ќе ги види, тоа се непобијни факти ама да ги оставиме настрана!Секој навивачки гледаме така да мислам дека ако почниме пак, муабетот нема никаде да не одведе:)

ке ги потсетам само едно на интеровите навивачи! Најтрофеен клуб во Италија е ЈУВЕНТУС!!:vozbud: А не вие по службен пат ги земате титулите хаха...неможете да освоите така ништо.. и оваа сезона ја зедовте оти немавте конкуренција јуве во 2 лига,рома не ги бидува за ништо,милан пола тим повреден,пола тим пензионери не им се трча! ПОзз!

Малоумен пост мора да признаам , се ситиш со титули освоени во минатото што мене ми кажува дека ти индиректно признаваш колку во сегашноста ( која далеку е порелевантна ) Јуве е немоќен во споредба со Интер , и да те потсетам Интер е единствениот тим кој не играл во Втората Лига .
И имаше иназад потови на оваа тема со бројот на титулите во минатото кои во моментов и во иднината ама буквално ништо не значат , така да истото ти е офтопик у ситуацијава иако темава е за италијанско првентсво .

И пак да се навратам на моментот титули (за последен пат се надевам ) , да те потсетам Ливерпул се најтрофејни во Англија па од 90та година немаат освоено титула и вчера беа елименирани од Барнсли у ФА Куп , го глеаш негде тука моментот најтрофеен клуб да има некакво значење денес за Ливерпул .

Syn, да ставиме крај на оваа дискусија..Да зборуваме само за годинешново првенство и да не се расправаме многу за минатото!

он топик..

Ме бендиса играта на Јуве вчера, само на Молинаро е за во Перуџа да игра, а Носерињо во Сиена...

Малоумен пост мора да признаам , се ситиш со титули освоени во минатото што мене ми кажува дека ти индиректно признаваш колку во сегашноста ( која далеку е порелевантна ) Јуве е немоќен во споредба со Интер , и да те потсетам Интер е единствениот тим кој не играл во Втората Лига .
И имаше иназад потови на оваа тема со бројот на титулите во минатото кои во моментов и во иднината ама буквално ништо не значат , така да истото ти е офтопик у ситуацијава иако темава е за италијанско првентсво .

И пак да се навратам на моментот титули (за последен пат се надевам ) , да те потсетам Ливерпул се најтрофејни во Англија па од 90та година немаат освоено титула и вчера беа елименирани од Барнсли у ФА Куп , го глеаш негде тука моментот најтрофеен клуб да има некакво значење денес за Ливерпул .

Еее сериозно да немаш преку 15 години освоено титула во домашно првенство ццц. Мизерија жива.

Еее сериозно да немаш преку 15 години освоено титула во домашно првенство ццц. Мизерија жива.

Абе мизерија е... Само за разлика од Интер, Лузерпул не можеше да освои титула во чесен шампионат. Ама ај, во право е KikoMC, дај да се фокусираме на сегашноста.

Лацио 1 некој? Со убедување од страна ја потпишав оваа. А кога ќе се сетам дека лани цело првенство Лацио си го играв 1 дома, и тоа со уживање... Денес ќе ми треба и поддршка од Фиорентина за да биде се ОК :vozbud:.

Дај нека дојде вторник побрзо не можам да дочекам...

Не е мизерија , реалност е , Ливерпул играат во првентсво каде немало протести за начинот на кој тимовите победувале и на начинот на кој биле освојувани титулите ( нека ти текне во Рим што се случуваше поради начинот на кој Јуве стигаа до победи и титули , заедно навивачи и на Рома и на Лацио ) , и да тие 15 години се минато , три по ред ни се смешкаат .

Е сега Јубентус нека си ги пикне в'газ тие две ѕвезди шо ги има освоено, додека интер од друга страна си го полни кесето со милиони и милиарди.

4e4e, мал си за да памтиш, во 2002година имаше уште пет кола до крај на првенството, Интер имаше осум бода предност пред Јуве, а на крајот Јуве беше шампион..
Хммммм... Знам, знам како беше тоа...
Изгубивме последно коло против Лацио... И тогаш ја загубивме титулата... Памтам, памтам... Не се секирај...
Вие да бевте во таква позиција, значит вие да бевте на нашето место во 2002 против Лацио, ќе си ја наместевте и ќе бевте шампиони :kesa:
...
Јуве беше казнет за претпоследните две сезони..Тие титули му се одземени, а како што знам титулата од 2002 се уште е во витрините на Јуве така да немој да се ваѓаш само со тоа местење, и кривицата на Интер што не можеше од 87 да земи титула да не ја бараш во друг клуб,туку во самиот Интер, или некој друг да ти е виновен за тоа дека не зел титула..Реалност, батка..
Прочитај го овој текст подобро, што се здебелени буквите. Се читат убаво "вие да бевте"... Не реков дека не си ја заслуживте титулата во 2001/02, само реков дека вие да бевте во та положба на Интер (како шо викаш ти, во проценти) 99.99 % ќе ја наместевте, нели?

И крај, појќе не сакам да дискутирам на ова тема

Добро бе еднаш сфатете дека Јубе ојде во Втора Лига и тоа е голем срам за самиот клуб, а и за Италија...помирете се со тоа.
А за тоа дека 15 години немавме титула...е дека за време на тие 15 години Јубе си местеше утакмици ете затоа!
CCJ- Cheater Club Jubentus :pos2:

Добро бе еднаш сфатете дека Јубе ојде во Втора Лига и тоа е голем срам за самиот клуб, а и за Италија...помирете се со тоа.
А за тоа дека 15 години немавме титула...е дека за време на тие 15 години Јубе си местеше утакмици ете затоа!
CCJ- Cheater Club Jubentus :pos2:
хаааа абе џабе се караме!Јас сум за Милан ама ке си признаам дека во тие 15 години додека Интер немаше освоено титула Јуве беше најак тим у Италија.Милан некоја година ке умешаше прсти ама толку беше!
Затоа јас се надевам на наредната година за Милан!:zlo:

Просечна. П.с. толку имаше работа :)
Е па тоа викам и јас.. толку имаше работа а тоа што го направи беше безпрекорно.. барем додека јас гледав.. И нема врска овој натпревар, во било кој друг, интересно е како еден голман кој иако немал работа (а тоа што го имал го завршил одлично) добива оцена 6-6,5.

Ако гледа некој Лацио - Аталанта.. над кој беше направен пеналот?

Црвен картон за Данило (втор жолт) од Џенова..Лацио ќе биде емитуван вечер во 20 и 30 на Телма (снимка)..Коментаторот рече дека била добра утакмица за Пандев!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom