EnergieNo.1 haha pozz haha ве испаднавме од купот haha смешно? не haha.
Научете се бе да не праќате поздрави на крај од пост.
pozz
Научете се бе да не праќате поздрави на крај од пост.
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ке ги потсетам само едно на интеровите навивачи! Најтрофеен клуб во Италија е ЈУВЕНТУС!!А не вие по службен пат ги земате титулите хаха...неможете да освоите така ништо.. и оваа сезона ја зедовте оти немавте конкуренција јуве во 2 лига,рома не ги бидува за ништо,милан пола тим повреден,пола тим пензионери не им се трча! ПОзз!
А за Буфон 6.5 мислам беше.. и тоа е слаба оцена..
ке ги потсетам само едно на интеровите навивачи! Најтрофеен клуб во Италија е ЈУВЕНТУС!!А не вие по службен пат ги земате титулите хаха...неможете да освоите така ништо.. и оваа сезона ја зедовте оти немавте конкуренција јуве во 2 лига,рома не ги бидува за ништо,милан пола тим повреден,пола тим пензионери не им се трча! ПОзз!
Малоумен пост мора да признаам , се ситиш со титули освоени во минатото што мене ми кажува дека ти индиректно признаваш колку во сегашноста ( која далеку е порелевантна ) Јуве е немоќен во споредба со Интер , и да те потсетам Интер е единствениот тим кој не играл во Втората Лига .
И имаше иназад потови на оваа тема со бројот на титулите во минатото кои во моментов и во иднината ама буквално ништо не значат , така да истото ти е офтопик у ситуацијава иако темава е за италијанско првентсво .
И пак да се навратам на моментот титули (за последен пат се надевам ) , да те потсетам Ливерпул се најтрофејни во Англија па од 90та година немаат освоено титула и вчера беа елименирани од Барнсли у ФА Куп , го глеаш негде тука моментот најтрофеен клуб да има некакво значење денес за Ливерпул .
Еее сериозно да немаш преку 15 години освоено титула во домашно првенство ццц. Мизерија жива.
Еее сериозно да немаш преку 15 години освоено титула во домашно првенство ццц. Мизерија жива.
Хммммм... Знам, знам како беше тоа...4e4e, мал си за да памтиш, во 2002година имаше уште пет кола до крај на првенството, Интер имаше осум бода предност пред Јуве, а на крајот Јуве беше шампион..
Прочитај го овој текст подобро, што се здебелени буквите. Се читат убаво "вие да бевте"... Не реков дека не си ја заслуживте титулата во 2001/02, само реков дека вие да бевте во та положба на Интер (како шо викаш ти, во проценти) 99.99 % ќе ја наместевте, нели?Јуве беше казнет за претпоследните две сезони..Тие титули му се одземени, а како што знам титулата од 2002 се уште е во витрините на Јуве така да немој да се ваѓаш само со тоа местење, и кривицата на Интер што не можеше од 87 да земи титула да не ја бараш во друг клуб,туку во самиот Интер, или некој друг да ти е виновен за тоа дека не зел титула..Реалност, батка..
хаааа абе џабе се караме!Јас сум за Милан ама ке си признаам дека во тие 15 години додека Интер немаше освоено титула Јуве беше најак тим у Италија.Милан некоја година ке умешаше прсти ама толку беше!Добро бе еднаш сфатете дека Јубе ојде во Втора Лига и тоа е голем срам за самиот клуб, а и за Италија...помирете се со тоа.
А за тоа дека 15 години немавме титула...е дека за време на тие 15 години Јубе си местеше утакмици ете затоа!
CCJ- Cheater Club Jubentus :pos2:
Е па тоа викам и јас.. толку имаше работа а тоа што го направи беше безпрекорно.. барем додека јас гледав.. И нема врска овој натпревар, во било кој друг, интересно е како еден голман кој иако немал работа (а тоа што го имал го завршил одлично) добива оцена 6-6,5.Просечна. П.с. толку имаше работа![]()