- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.716
- Поени од реакции
- 42.307
Се забављам бре ..имаш нешто против?Прибери се бе, 50+ години имаш слики бараш од машки на 25-30 години на форуми. Стави си го прстот на чело и размисли што правиш.
За ова бирај кафеана у октомври коа ке дојдам
Се забављам бре ..имаш нешто против?
Викни ме и мене штом си толку јако маже....За ова бирај кафеана у октомври коа ке дојдам
Taман работа, вака теткицана ја замислувам кога ке и ставите тажно.Така се замислуваш себе ли
Ако дознае маж и дека брка младиќи има да ја искубе како кокошка.Прибери се бе, 50+ години имаш слики бараш од машки на 25-30 години на форуми. Стави си го прстот на чело и размисли што правиш.
Од оваа Ѓаолот има кренато раце, не мажот и.Ако дознае маж и дека брка младиќи има да ја искубе како кокошка.
Разведена е теткатаTaман работа, вака теткицана ја замислувам кога ке и ставите тажно.
Ja вака изгледам, само мене не ми се забиве шќиптар оригинале, него како на верверица.
Прегледај го приврзокот 332880
Автоматски споено мислење:
Ако дознае маж и дека брка младиќи има да ја искубе како кокошка.
После вака ќе ја замислувамеАко дознае маж и дека брка младиќи има да ја искубе како кокошка.
Просто сум шокиран од ова.Разведена е тетката
Колку неочекувано.Разведена е тетката
Ова си ти.Taман работа, вака теткицана ја замислувам кога ке и ставите тажно.
Ja вака изгледам, само мене не ми се забиве шќиптар оригинале, него како на верверица.
Прегледај го приврзокот 332880
Автоматски споено мислење:
Ако дознае маж и дека брка младиќи има да ја искубе како кокошка.
Не бе не, ти навистина си фелер ...не сум разведена, не ги лажи луѓето.Разведена е тетката
Не бе не, ти навистина си фелер ...не сум разведена, не ги лажи луѓето.