Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Велгор врати се , све ти е простено !
Мора да го шутнеме Гаџа. Не може со него против јаки екипи. Океј е дечкото, ама го нема тој екстра квалитет што ни треба. Некој што ќе потегне соло кога е најтешко, и што ке асистира. Преспор е, не доволно динамичен за игра со најјаките.И некој квалитетен среден кој би направил разлика, дури ако мора и да се ослободиме од Гаџа.
Тој не требаше да го шутнеме, иако он сам не напушти. Иако не беше ни он креативен, го имаше тој соло момент што ни треба, кај што на сила може да се бутне и да даде гол.И Јотиќ моравме да го шутнеме, ама останавме на крај без среден бек.
Исто. Мислев дека надминавме вакви играчи. Не дека очекувам некој елитен да дојде, ама вака делува дека баш се враќаме во старата Михо ера.Искрено, очекував повеќе за среден бек, не дека е лош играч, ама некако очекував некое позвучно име...
Ja ne znam kako do sea ne svativte deka sme vrateni vo taa eraИсто. Мислев дека надминавме вакви играчи. Не дека очекувам некој елитен да дојде, ама вака делува дека баш се враќаме во старата Михо ера.