Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
На Фајзер пак му фали 'дата' :D

Иначе како да ја опишиш сета мизерија што ни се случи со пандемијава со една слика

1651468100949.png

Последно уредено:
Вака требаше и кај нас, Рон и Трендс немаа да се плашат од Бетмен:

1651475092455.png

@teneke сега кога теориите се реализираат во пракса, шо прајме
:чда:

Следен заговор е храната, каде Псај со неговата тајфа "грижливи" вегани најмногу ќе се радуваат.

1651477564837.png

1651477520955.png

Ова на @Lester Freamon може ќе му се најде

They will buy 40% of your home. Like the income tax was only to be for the rich, the end of the story is in fact Klaus Schwab’s Agenda 2030 – you will own nothing because all debt will be wiped out – DEFAULT.

Затоа народ слободно нека се задолжува што е можно повеќе, бидејќи за некоја година, сите државни и приватни долгови ќе бидат избришани, а за возврат ништо нема да поседуваме и ќе сме среќни :D

Attachments

• 1651478758020.png
    1651478758020.png
    560,6 KB · Прегледи: 8
... и покрај парите што ги има ваквите коментари би требало да го доведат малку позади решетки за глобално кривично делување со ширење паника, закана без основа односно од каде основа на такво тврдење, теза, теорија, каде не е негова професионална област околу здравјето на човекот, па наместо да си ја гледа староста, ќе го заебе цел свет и човечанството, кобајаги филантроп!

... и покрај парите што ги има ваквите коментари би требало да го доведат малку позади решетки за глобално кривично делување со ширење паника, закана без основа односно од каде основа на такво тврдење, теза, теорија, каде не е негова професионална област околу здравјето на човекот, па наместо да си ја гледа староста, ќе го заебе цел свет и човечанството, кобајаги филантроп!
Нели го гледаше она негово фамозно предавање во салата дека светската популација мора да се намали и дека една од мерките ќе бидат вакцините.

Oва дека нема нови варијанти, не знам баш дали може сега да се каже. Ми се чини дека рано е за таква констатација.
Автоматски споено мислење:

Патем, Германија повеќе од седум месеци нема смртен случај од ковид.

Последно уредено:
Како викаше Филипче сите вакцини се безбедни, а Заев сите вакцини се здрави :D

Се дури не се повеќе ...

FDA puts strict limits on Johnson & Johnson Covid-19 vaccine

Знае ли некој што се случува со короната бидејки последниве неколку дена Министерството за здравство не објавува никакви резултати за состојбата во Македонија.:pos:

Знае ли некој што се случува со короната бидејки последниве неколку дена Министерството за здравство не објавува никакви резултати за состојбата во Македонија.:pos:
...што и да се случи, не е важно веќе, затоа што државите во ЕУ решиле да ковид зелен пас важи за преминување на границите до 2023 година и тоа само со примени три дози, така да тие што ќе патуваат таму август, септември назад на работа во ЕУ не знам колку е паметно да ја примат сега третата доза додека е ,,мирно,, да нема реинфекција додека помине тајмингот на создавање на заштитната антитела, инаку највероватно не ќе можат да влезат со ЕУ со две дози, а најмалку тазе прележан,

Интересно 3 или 4 бустер може да направи шатдаун на имуниот систем.

Oва дека нема нови варијанти, не знам баш дали може сега да се каже. Ми се чини дека рано е за таква констатација.

Патем, Германија повеќе од седум месеци нема смртен случај од ковид.
Od kade infoto? Dnevno seuste se 150-200.

...што и да се случи, не е важно веќе, затоа што државите во ЕУ решиле да ковид зелен пас важи за преминување на границите до 2023 година и тоа само со примени три дози, така да тие што ќе патуваат таму август, септември назад на работа во ЕУ не знам колку е паметно да ја примат сега третата доза додека е ,,мирно,, да нема реинфекција додека помине тајмингот на создавање на заштитната антитела, инаку највероватно не ќе можат да влезат со ЕУ со две дози, а најмалку тазе прележан,
I onaka 75% lugjeto se prelezani taka da isto se fakja.

Интересно 3 или 4 бустер може да направи шатдаун на имуниот систем.

Moze i da umres. Ama vo 1:500.000.

Tuku, Severna Korea preku nokj so 350.000 novi. Oficijalno. Znaci realnosta e daleku poseriozna. Spremaat totalen lock down. Taka izolirana i ne imunizirani (za zal) virusot ke pokaze deka seuste ne e samo gripce tuku seriozna zakana.

Некаде го прочитав, без да проверам на Worldmeter.
Za zal ne e taka. So ogled na brojkite procentualno mal brojot e na zrtvi no sepak 150-300 an den a dnevno oficijalno imaa do 300.000 novi edno vreme (neoficijalno sigurno i do 500.000) no splakna mnogu. Ednostavno retko koj nema prelezano.

Moze i da umres. Ama vo 1:500.000.

Tuku, Severna Korea preku nokj so 350.000 novi. Oficijalno. Znaci realnosta e daleku poseriozna. Spremaat totalen lock down. Taka izolirana i ne imunizirani (za zal) virusot ke pokaze deka seuste ne e samo gripce tuku seriozna zakana.

Za zal ne e taka. So ogled na brojkite procentualno mal brojot e na zrtvi no sepak 150-300 an den a dnevno oficijalno imaa do 300.000 novi edno vreme (neoficijalno sigurno i do 500.000) no splakna mnogu. Ednostavno retko koj nema prelezano.
Со толку нуклеарни проби, којзнае што вирус имаат, но интересно е што бараат руски вакцини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom