Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пријател од 5000 евра вложени пред 5-6 месеци, денешното салдо му е помалку од 2000евра.
Не? Рулетот ти е подобра варијанта.И од тоа заклучи дека криптото е како рулет?
Не? Рулетот ти е подобра варијанта.
Абе види, и да не купам, јас пак сум ќар од крипто. Него заеби.ОК, голем си, сам си знаеш. Не играј ни рулет, ниту купувај крипто.
Абе види, и да не купам, јас пак сум ќар од крипто. Него заеби.
Без навреда, ама ти си чист пример за она се што е погрешно со "копачите" и оние што глумат експерти во полето на криптовалутите. Никогаш не сум пишал на темава само ради вакви ставови, ама призејми се малку доста леташ. Ниедно логично објаснување немаш, како и повеќето во оваа бранша. И не можеш да влеташ со став "БИТКОИНОТ СО СИГУРНОСТ ЌЕ БИДЕ 120 000" и да очекуваш некој да те сфати сериозно. Ниеден факт не го потрекпува твоево мислење освен надеж и пуста желба за лесни пари.И јас така, и да не ја видам Моника Белучи во животот, ја имам ебено, во мислите.
Без навреда, ама ти си чист пример за она се што е погрешно со "копачите" и оние што глумат експерти во полето на криптовалутите. Никогаш не сум пишал на темава само ради вакви ставови, ама призејми се малку доста леташ. Ниедно логично објаснување немаш, како и повеќето во оваа бранша. И не можеш да влеташ со став "БИТКОИНОТ СО СИГУРНОСТ ЌЕ БИДЕ 120 000" и да очекуваш некој да те сфати сериозно. Ниеден факт не го потрекпува твоево мислење освен надеж и пуста желба за лесни пари.
Ако идеме со такви ставови ондак ниту мене, ниту некој друг на темава го интересира колку време си во ова и колкаво искуство имаш. Ни мене, ни другите ги интересира што мислиш ти дека времето ќе покаже. Врати се некогаш ако ти се води нормална дискусија со факти, а не со пусти желби. Според твојт став дека ако на некој пред 15 години си му кажал колку ќе вреди биткоинот денес, ама баш ништо не може да се претпостави.Мене искрено воопшто не ме интересира зошто ти досега не си пишувал на темата, и дали ќе продолжиш да пишуваш или не. Не сум никаков експерт, само сум некој што е долго време во ова, па на основа на искуството си правам претпоставки. Дали летам или не ќе покаже времето. Пред 15 години да си кажел некому дека Биткоинот на 12.05.2022 година ќе биде 28000 долари ќе те прогласеле за луд. Имам логично објаснување за тоа колку ќе биде Буткоинот исто онолку колку овие што мислат дека ќе пропадне, плус на моја страна е искуството кое тие го немаат.
Имаш уште нешто друго нејасно околу моите ставови?
Ако идеме со такви ставови ондак ниту мене, ниту некој друг на темава го интересира колку време си во ова и колкаво искуство имаш. Ни мене, ни другите ги интересира што мислиш ти дека времето ќе покаже. Врати се некогаш ако ти се води нормална дискусија со факти, а не со пусти желби. Според твојт став дека ако на некој пред 15 години си му кажал колку ќе вреди биткоинот денес, ама баш ништо не може да се претпостави.
Паметните луѓе се водат по искуството? Не, паметните луѓе се водат по статистики, анализи, модели што ги прават. Просечниот македонец само го прати трендот, и тоа abe iam drugarce stai 100ce eve go 5000 zema za 1 godina.Па искуството вели дека Биткоинот поминал низ многу вакви циклуси, и паметните луќе се водат по искуството. А ти за воља на вистината во првиот пост се уби од факти вадење. Ако сакаш нормална дискусија, се почнува со полултурен пост, со тој што го напиша само по муцки можеш да добиеш.
Паметните луѓе се водат по искуството? Не, паметните луѓе се водат по статистики, анализи, модели што ги прават. Просечниот македонец само го прати трендот, и тоа abe iam drugarce stai 100ce eve go 5000 zema za 1 godina.
Имаш ли некоја претпоставка што ги движи цените на биткоинот горе доле? Циклусите се еден патерн кој кога тогаш ќе прекине да функционира. Во секој циклус имаш луѓе кои пропаднаа и некои кои профитираа, ама и едните и другите имаа само лоша т.е. добра среќа.
A на колку го имаш купено?ke se vrati li nekogas bitkoinov ili da prodavame se na upola dodeka ne padnalo na 0
na ~36000. ama od tebe sovet ne prifakam poso si fanatik, sakam realisti.A на колку го имаш купено?