Операција на колено

• Креатор на темата Креатор на темата Eddiechess
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 мај 2022
Мислења
1
Поени од реакции
2
Zdravo , go imam skinato predniot vkrsten ligament, i mi trebaat nekolku odgovori :
Koj spored vas e dobar sportski ortoped i vo koja bolnica raboti Skopje ili bilo koj grad u Mk?
Koja e cenata na operacijata, kako se dvizat privatno ili vo drzavna?
Ili pa ako ima nekoj iskustvo nadvor od Mk sto ima napraveno operacija na koleno neka spodeli okolu cenata i dalie zadovolen od operacijata.

Thx

Zdravo , go imam skinato predniot vkrsten ligament, i mi trebaat nekolku odgovori :
Koj spored vas e dobar sportski ortoped i vo koja bolnica raboti Skopje ili bilo koj grad u Mk?
Koja e cenata na operacijata, kako se dvizat privatno ili vo drzavna?
Ili pa ako ima nekoj iskustvo nadvor od Mk sto ima napraveno operacija na koleno neka spodeli okolu cenata i dalie zadovolen od operacijata.

Thx
ке одиш во Воена болница .... сите се таму одлични .... зборам од искуство

Разгледај или прашај и во темава, можеби на некој од тие што таму имаат пишано ќе му излези во известувања па ќе ти даде одговор ако имал слично искуство.

позз мој совет ти е само активност без операции иди кај некој физиотерапевт не си ставај здрава нога во трн

позз мој совет ти е само активност без операции иди кај некој физиотерапевт не си ставај здрава нога во трн
Кој црн физиотерапевт и нехируршки третман на скинат лигамент.
Господе боже, абе главата на врат како за украс и рамнотежа да ви е.
Не го насочувајте човекот на грешки, оти сте станале тешки секташи - анти медицина.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

ке одиш во Воена болница .... сите се таму одлични .... зборам од искуство
Kako da mi zaka\at operacija? Sum bila i kaj Zoran Nestrovski i kaj Nenad Petkov, predlo\ja artroskopija, no ne m zaka\aa
Автоматски споено мислење:

Нема ортопеди во Воена болница.
ima , асамо не занма како до нив
Автоматски споено мислење:

Нема ортопеди во Воена болница.
бев си мој термин, на повисоко ниво се од костозглобната болница во Охрид, но никако да ми закжат операција

не успеав да го решам со операција кај Димитар Споа, правев нова операција кај Илиев во Систина и сега сум конечно одлично. Првата интервенција џабе фрлени пари

Back
На врв Bottom