Еве ја парадата, лајв.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам дека ќе биде нешто посебно и шокантно. Нема да водат суштински преговори додека не воспостават доминација во Донбас и да ја демолираат Украинаката војска па да преговараат од позиција на сила. Не верувам ни дека ќе свика мобилизација бидејќи сега за сега не е потребна.
nitu mu drhtat race, nitu e potecen.. definitivno ne e bolen..Еве ја парадата, лајв.
Не верувам дека ќе биде нешто посебно и шокантно. Нема да водат суштински преговори додека не воспостават доминација во Донбас и да ја демолираат Украинаката војска па да преговараат од позиција на сила. Не верувам ни дека ќе свика мобилизација бидејќи сега за сега не е потребна.
Muabetot e ako e pameten ke go pocne procesot sto koga i da e ke sledi. Bez gubenje obraz doma.
The Guardian и политичар од најимперијалистичката држава у историја тебе ти се пример за тоа кој треба да кажува кој е фашист, а кој не.Путин никогаш нема да ја сфати иронијата дека тој е Хитлерот во случајов.![]()
Putin’s ‘fascism and tyranny’ equal to Nazis, Ben Wallace says
Defence secretary says Russian commanders are complicit in hijacking Victory Day to justify war on Ukrainewww.theguardian.com
abe posekako de fakto ova e vojna vo Ukraina... dali ke kaze ili ne, dali ke bide zabelezano na papir ili ne..не објави војна не се секирај.
abe posekako de fakto ova e vojna vo Ukraina... dali ke kaze ili ne, dali ke bide zabelezano na papir ili ne..
Tocno. Malce glupo e da ne se kaze deka e vojna. Ama toa e del od souto.
Nema Z na nebo? Sega vremeto bilo krivo. Steta.
Путин никогаш нема да ја сфати иронијата дека тој е Хитлерот во случајов.![]()
Putin’s ‘fascism and tyranny’ equal to Nazis, Ben Wallace says
Defence secretary says Russian commanders are complicit in hijacking Victory Day to justify war on Ukrainewww.theguardian.com