- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.962
- Поени од реакции
- 9.593
Serbia in top 10. Квота 2,4 мислам беше за беспари толкуEpa kazi gi poklonite
Serbia in top 10. Квота 2,4 мислам беше за беспари толкуEpa kazi gi poklonite
Немат година да не сум во ќар од ова како што сум аут од кладење до септември а можеби и засекогаш добро ќе ми дојт да напрам некој денар.Абре од толку спортови за Еуросонг ли се фативте..
Ќе игра бе ок е и ништо не му е. Повреда или не јас секако ако би играл би ставил пари на Новак заради условите во Мадрид. Високо е, брзо оди топчето и брзи се условите иако е турнир на земја, значи сервисот одма е предност за Новак а и лично мислам дека повеќе контрола над топчето има он него Алкараз во овие услови. Вчера да, Алкараз го ишлака Надал ама имаше и 30тина неизнудени од кои имаше доста што одеа 17 метри у аут. Таква му е играта јбг, офанзивен тенис негува и затоа овде му летаат некои топчиња у трибини. Секако, ова не значи дека Новак е зицер, далеку од тоа пошо малиов е змај и секако нема да биде лесен меч.Да не излезе некое инфо за повредата на Алкараз? Коефициентот на Џокович паѓа цело време, од 2.00 што беше синоќа сега дојде на 1.70.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
3колку е квота за Алкараз да земе РГ? мене срце би ме болело да играм на него а не на Рафа, ама ме занима.. зашто на оваа игра, стварно има шанси.
koj sport e ova?Aris : Olympiakos
Повторно ме влече накај грчиштава, винер 2 се движи околу 5,3-5,4 коеф, преголем е да не се проба
Едрење.koj sport e ova?
Aris : Olympiakos
Повторно ме влече накај грчиштава, винер 2 се движи околу 5,3-5,4 коеф, преголем е да не се проба
Играј си само користи обратна психологијаЈа порано имав еден меч пикирано Тракала Арис баскет и секад Тркалава ги тепаа Арис, поместена лига нема, у било кој спорт, заедно со Турска лига.. НИКАД НА ТИКЕТ ГРЦИ И ТУРЦИ !