Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Цели 4 збора заморКолку се замарате со мене фала.
Цели 4 збора заморКолку се замарате со мене фала.
Јас си кажувам за себе најкултурно и фино они ова она и после јас сум бил тролЦели 4 збора замор
Додека идеш на економските теми запознај ме со девојка ти да ја дружам, да не и биде досадно додека пишуваш на економските теми.И тоа убава, слаба, висока, паметна и богата. Ај толку одам на економски теми.
Сиктер тамуДодека идеш на економските теми запознај ме со девојка ти да ја дружам, да не и биде досадно додека пишуваш на економските теми.
Точно и што е уште поненормално сите тие што седат заедно на една маса комуницираат меѓусебе преку месинџер на фејзбук! Значи полесно им е да четуваат молчејки отколку на 1 метар растојание во 4 очи да си ги напнуваат гласните жици и да се замараат со гласовно комуницирање.Со нормална власт сите вакви пациенти под итно би завршиле на психијатар.Најјакото е што кај седат така, сите се со телефоните во раце, никој не прави муабет и зјапаат во телефоните по 2-3 саати додека се „на кафе со друштвото“
Власите и хазарите се криви за ова.Точно и што е уште поненормално сите тие што седат заедно на една маса комуницираат меѓусебе преку месинџер на фејзбук! Значи полесно им е да четуваат молчејки отколку на 1 метар растојание во 4 очи да си ги напнуваат гласните жици и да се замараат со гласовно комуницирање.Со нормална власт сите вакви пациенти под итно би завршиле на психијатар.
Точно исто колку што турците ти се криви што ти си го одбрал тоа турско име 2 пати едно по друго споено за да се регистрираш на форумов по втор или трет пат.За оние што не знаат што означува твојот ник еве им можност да научат:Власите и хазарите се криви за ова.
и уште една за Ставро и неговите погруби половини, бите.треба да се отвори тема за најдобар пар на кајгана, на една страна стефус рефус со неговата понежна половина, на друга страна калехон дела муерте со неговата понежна половина.
Точно и што е уште поненормално сите тие што седат заедно на една маса комуницираат меѓусебе преку месинџер на фејзбук! Значи полесно им е да четуваат молчејки отколку на 1 метар растојание во 4 очи да си ги напнуваат гласните жици и да се замараат со гласовно комуницирање.Со нормална власт сите вакви пациенти под итно би завршиле на психијатар.
Толку си за грев, што не знаеш ниту да провоцираш. Онака жал да му падне на човек. После ова што го напиша чувствувам некоја сомилост спрема тебе, како спрема некое кутре оставено само на дожд.и уште една за Ставро и неговите погруби половини, бите.
Rumor has it, пола Битола му се качила. Треба да прашам некој од друштвото мое, можи и низ нивни раце поминал. Евенезнам. Че го качиме на Комо и че го фрлиме од подобран, над некој поостар Алпски врв.
Пак ли дојде бе ..ни срам ни перде...божееее ..Толку си за грев, што не знаеш ниту да провоцираш. Онака жал да му падне на човек. После ова што го напиша чувствувам некоја сомилост спрема тебе, како спрема некое кутре оставено само на дожд.
Да ти кажам искрено почнав да ги избегавам сите оние со кои сум била на кафе/ручек/вечера, било каква дружба тет а тет, а тие на телефон.Најјакото е што кај седат така, сите се со телефоните во раце, никој не прави муабет и зјапаат во телефоните по 2-3 саати додека се „на кафе со друштвото“