Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.525
- Поени од реакции
- 22.175
Навистина Кирил е милијардер?
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
Навистина Кирил е милијардер?
Веројатно е. Знаеш дека новиот Черчил, односно Зеленски, има капитал од околу 850 милиони долари?Навистина Кирил е милијардер?
Друже ти си ги видел обичните попови у Македонија? Возат коли од по 50-60000 евра. Мене би ме чудело овој да нема.Навистина Кирил е милијардер?
Неодамнешниот пад на акциите е прилична мана, за заинтересираните купувачи.Овие бајрактариве имаат една мана, не може да се види дали војниците растораварале оружје или товареле телевизори, како и да е.
Тоа и јас викам, со најслаби дронови, тенкови, противвоздушна одбрана, авиони, хеликоптери и друго, ја зауставија земјата која мисли дека е рамна со Нато.Неодамнешниот пад на акциите е прилична мана, за заинтересираните купувачи.
Падот на акциите кажува и колку се стварно ефективни во Украина.
Не сопреле ништо.Тоа и јас викам, со најслаби дронови, тенкови, противвоздушна одбрана, авиони, хеликоптери и друго, ја зауставија земјата која мисли дека е рамна со Нато.
Ako se pojaki Nato zs ne ja napadnat Rusija? Ili sepak izbegavaat direkten sudirТоа и јас викам, со најслаби дронови, тенкови, противвоздушна одбрана, авиони, хеликоптери и друго, ја зауставија земјата која мисли дека е рамна со Нато.
Ако се Русите „онадени„ во умот, какви ли сА народите кои се ослободени од фашизмот од страна на Русите...
Како за глобална суперсила, отсекогаш сум велел дека Русите са тотално ебани во
мозокот...
Прегледај го приврзокот 331462
На крајот, кога ќе ги купат од слаткарницава , они ке ги ручат куровете.
Околу темава:Баш на темава некој член кажуваше за хрватски платеници на почетокот на војнава.