Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    759
FSGcKOyWQAQUgEw

FSGcKXyXMAMZo3r
Навистина Кирил е милијардер?

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Веројатно е. Знаеш дека новиот Черчил, односно Зеленски, има капитал од околу 850 милиони долари?

Баш на темава некој член кажуваше за хрватски платеници на почетокот на војнава.

:pos:
Како за глобална суперсила, отсекогаш сум велел дека Русите са тотално ебани во
мозокот...

Русија.jpg

На крајот, кога ќе ги купат од слаткарницава , они ке ги ручат куровете.:D

Друже ти си ги видел обичните попови у Македонија? Возат коли од по 50-60000 евра. Мене би ме чудело овој да нема.

Овие бајрактариве имаат една мана, не може да се види дали војниците растораварале оружје или товареле телевизори, како и да е.

9c2f17757abfb4bae3d9bbc7f5290eba.jpg

Овие бајрактариве имаат една мана, не може да се види дали војниците растораварале оружје или товареле телевизори, како и да е.

9c2f17757abfb4bae3d9bbc7f5290eba.jpg

Неодамнешниот пад на акциите е прилична мана, за заинтересираните купувачи.
Падот на акциите кажува и колку се стварно ефективни во Украина.

Неодамнешниот пад на акциите е прилична мана, за заинтересираните купувачи.
Падот на акциите кажува и колку се стварно ефективни во Украина.

Тоа и јас викам, со најслаби дронови, тенкови, противвоздушна одбрана, авиони, хеликоптери и друго, ја зауставија земјата која мисли дека е рамна со Нато.

Тоа и јас викам, со најслаби дронови, тенкови, противвоздушна одбрана, авиони, хеликоптери и друго, ја зауставија земјата која мисли дека е рамна со Нато.
Не сопреле ништо.
Ако го спречат изолирањето на својата главница, која се наоѓа во Донбас, тогаш можеме да кажеме дека извојувале оперативна победа, која може да прерасне во стратешка.

Зеленски денес ги спушти граничниците кога ги диктираше условите за преговори. Тоа не се прави кога ти иде све ко подмачкано.

Последно уредено:
Ako se pojaki Nato zs ne ja napadnat Rusija? Ili sepak izbegavaat direkten sudir :toe:

:pos:
Како за глобална суперсила, отсекогаш сум велел дека Русите са тотално ебани во
мозокот...

Прегледај го приврзокот 331462

На крајот, кога ќе ги купат од слаткарницава , они ке ги ручат куровете.:D

Ако се Русите „онадени„ во умот, какви ли сА народите кои се ослободени од фашизмот од страна на Русите...:icon_lol:

Колку што читав местово е многу важно стратегиски бидејќи се наоѓа на рид и цел реон го надгледува, затоа и се бореа толку силно двете страни.

Баш на темава некој член кажуваше за хрватски платеници на почетокот на војнава.

Околу темава:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom