ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Де Минор е најголемата превара у тенисот.

8C88454C-79EC-442A-8CC8-F82D6F3B6DA6.jpeg

Во пензија оди Кевин Андерсон.. за мене највише ќе остане у памтење по овие два меча.. првиот со Роџер беше ненормален пресврт, а и вториот беше добар(зема поен со лева рака).. до душа у вториот навивав побрзо да заврши, за да гледа Рафа - Ноле.

Прегледај го приврзокот 331040

Во пензија оди Кевин Андерсон.. за мене највише ќе остане у памтење по овие два меча.. првиот со Роџер беше ненормален пресврт, а и вториот беше добар(зема поен со лева рака).. до душа у вториот навивав побрзо да заврши, за да гледа Рафа - Ноле.
Tenisot sledna sezona ostanuva bez
Anderson, Tsonga,Querry,Isner,Gulbis,Verdasko,Simon......sigurno ke se pojavi uste nekoj na spisokot..:(

Одсекогаш ми било енигма што се дешава тие 5-10 минути у соблекувална после кои повреден тенисер кој едвај стоел претходно излегува и трча и игра како да нема утре.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Машина е малиов пак ќе кажам многу таленти беа поминале ама кај него едино го иам видено потенцијалот огромен за светска класа само ум и да нема повреди овој е печен за големи работи.

абе може е машина да , ама пазете како денес ќе е почистен од Новак, 6-3 6-4 за Новак според мене.. не е Рафа у форма, вратен од повреда.. нема спор за талентот и играта на Алкараз, апослутно заслужено, ама ако некој го глеал Новак турниров, знае дека е приближно до формата што ја играше и лани на РГ ( не до толку ама 70-80% е натаму).

Какви зрели поени во клучни моменти на само 18 факинг години, без страв. Свака част

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom