ATP тенис - општа дискусија

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.822
Де Минор е најголемата превара у тенисот.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.822
8C88454C-79EC-442A-8CC8-F82D6F3B6DA6.jpeg

Во пензија оди Кевин Андерсон.. за мене највише ќе остане у памтење по овие два меча.. првиот со Роџер беше ненормален пресврт, а и вториот беше добар(зема поен со лева рака).. до душа у вториот навивав побрзо да заврши, за да гледа Рафа - Ноле.

B

BigMac

Гостин
Прегледај го приврзокот 331040

Во пензија оди Кевин Андерсон.. за мене највише ќе остане у памтење по овие два меча.. првиот со Роџер беше ненормален пресврт, а и вториот беше добар(зема поен со лева рака).. до душа у вториот навивав побрзо да заврши, за да гледа Рафа - Ноле.
Tenisot sledna sezona ostanuva bez
Anderson, Tsonga,Querry,Isner,Gulbis,Verdasko,Simon......sigurno ke se pojavi uste nekoj na spisokot..:(

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Мареј дисквалификуван??

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Одсекогаш ми било енигма што се дешава тие 5-10 минути у соблекувална после кои повреден тенисер кој едвај стоел претходно излегува и трча и игра како да нема утре.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Машина е малиов пак ќе кажам многу таленти беа поминале ама кај него едино го иам видено потенцијалот огромен за светска класа само ум и да нема повреди овој е печен за големи работи.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.730
Поени од реакции
2.822
абе може е машина да , ама пазете како денес ќе е почистен од Новак, 6-3 6-4 за Новак според мене.. не е Рафа у форма, вратен од повреда.. нема спор за талентот и играта на Алкараз, апослутно заслужено, ама ако некој го глеал Новак турниров, знае дека е приближно до формата што ја играше и лани на РГ ( не до толку ама 70-80% е натаму).

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.222
Какви зрели поени во клучни моменти на само 18 факинг години, без страв. Свака част

Kajgana Shop

На врв Bottom