- Член од
- 8 април 2022
- Мислења
- 184
- Поени од реакции
- 269
Тролче е си тепа време.Не знам само од каде ти се идентификуваш како македонец кога не си.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тролче е си тепа време.Не знам само од каде ти се идентификуваш како македонец кога не си.
Не знам само од каде ти се идентификуваш како македонец кога не си.
Слабо Дискусиа некако како реќе онај бугарскио академик преоден идентитет на база на југословенствоТролче е си тепа време.
Со дегенерици како тебе нема потреба од дискусија. Со ѕид да разговарам подобро ќе биде.
Слабо Дискусиа некако како реќе онај бугарскио академик преоден идентитет на база на југословенство
Зошто дегенерира македонското опшество од непатриоти или патриоти ,или друг факторСо дегенерици како тебе нема потреба од дискусија. Со ѕид да разговарам подобро ќе биде.
Не да му каже, него да отвори и никој не смее од бугарска страна да го спречи, втор пат ќе си пукаат во нога. Реципроцитет и тврд став за постоењето на Македонците. Друго ќе биде прекин на секакви разговори. Трета опција нема.Ковачевски: Ќе му кажам на Петков дека во Благоевград ќе отвориме и ние културен центар (ВИДЕО)
видела жаба да се коњ поткива....![]()
Od podrzuvaci na "SEGASNIOT TREND" tone cel svet, ne samo makedonskoto opstestvo.Зошто дегенерира македонското опшество од непатриоти или патриоти ,или друг фактор
Како ќе се вика некој по пиренец македоноц нека се вика Никола Парапаунов комуниста шо е или козарев крум радонов или некој заборавен геројКовачевски: Ќе му кажам на Петков дека во Благоевград ќе отвориме и ние културен центар (ВИДЕО)
видела жаба да се коњ поткива....![]()
Никола Карев ќе биде.Како ќе се вика некој по пиренец македоноц нека се вика Никола Парапаунов комуниста шо е или козарев крум радонов или некој заборавен герој
заборај Апасиев панихида да му напрај
Ќе се задават ко кур у грло да им влегол. Мислим немој така дечки биди хуман.ma neka go krsti josip broz tito.... nie sme sekako kosmopoliti moze da bide krsten i po nemakedonec... ete covek sto ja odbelezan balkanskata istorija i sto blgarceta od usta ne go vadat...
За 500 евра моеш да отидеш у Египет. За 1000 и нешто у Мексико ама ете Заев одлучил да го украде народот за да си дозволи екскурзија во Ница.
Не дека не украл и не ни еба матер ама многу се глупи ваквите коментари. Коа бил обичен бизнисмен у Грција идел.
Ај ако не у Дојран нека иде ебате.
Титому е крив оти блгарите од македониа ги претворил во македонци за да неможи блгариа да се ја земи териториата сан стефанска,и не пикна у југославиа на привремено.и сеа ние со југословенско македонски настанат идентитет му се фалиме на бугарија плус и античка грциа е наша ,и цел египет со фараонитеЌе се задават ко кур у грло да им влегол. Мислим немој така дечки биди хуман.