Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Слабо Дискусиа некако како реќе онај бугарскио академик преоден идентитет на база на југословенство
Со дегенерици како тебе нема потреба од дискусија. Со ѕид да разговарам подобро ќе биде.

Со дегенерици како тебе нема потреба од дискусија. Со ѕид да разговарам подобро ќе биде.
Зошто дегенерира македонското опшество од непатриоти или патриоти ,или друг фактор

Не да му каже, него да отвори и никој не смее од бугарска страна да го спречи, втор пат ќе си пукаат во нога. Реципроцитет и тврд став за постоењето на Македонците. Друго ќе биде прекин на секакви разговори. Трета опција нема.

Зошто дегенерира македонското опшество од непатриоти или патриоти ,или друг фактор
Od podrzuvaci na "SEGASNIOT TREND" tone cel svet, ne samo makedonskoto opstestvo.

Како ќе се вика некој по пиренец македоноц нека се вика Никола Парапаунов комуниста шо е или козарев крум радонов или некој заборавен герој

заборај Апасиев панихида да му напрај

Attachments

• Гроб'т_на_Иван_Козарев.jpg
    Гроб'т_на_Иван_Козарев.jpg
    317,1 KB · Прегледи: 9
Последно уредено:
Како ќе се вика некој по пиренец македоноц нека се вика Никола Парапаунов комуниста шо е или козарев крум радонов или некој заборавен герој

заборај Апасиев панихида да му напрај
Никола Карев ќе биде.

ma neka go krsti josip broz tito.... nie sme sekako kosmopoliti moze da bide krsten i po nemakedonec... ete covek sto ja odbelezan balkanskata istorija i sto blgarceta od usta ne go vadat...

ma neka go krsti josip broz tito.... nie sme sekako kosmopoliti moze da bide krsten i po nemakedonec... ete covek sto ja odbelezan balkanskata istorija i sto blgarceta od usta ne go vadat...
Ќе се задават ко кур у грло да им влегол. Мислим немој така дечки биди хуман.

За 500 евра моеш да отидеш у Египет. За 1000 и нешто у Мексико ама ете Заев одлучил да го украде народот за да си дозволи екскурзија во Ница.

Не дека не украл и не ни еба матер ама многу се глупи ваквите коментари. Коа бил обичен бизнисмен у Грција идел.
Ај ако не у Дојран нека иде ебате.

За 500 евра моеш да отидеш у Египет. За 1000 и нешто у Мексико ама ете Заев одлучил да го украде народот за да си дозволи екскурзија во Ница.

Не дека не украл и не ни еба матер ама многу се глупи ваквите коментари. Коа бил обичен бизнисмен у Грција идел.
Ај ако не у Дојран нека иде ебате.

А Трендс шо е програмер, секој викенд е надвор од Македонија. :D
Иде на ручек во Ниш и едно 30 пати годишно е во Грција. Сигурно секои две години го мења пасошот од што нема место за нови печати, али бизнисмен (кој беше претходно богат и пред да биде градоначалник и премиер) што ја пратил ќерка му во Ница - работите се промениле. :LOL:
Сега не треба да се гледа на тоа кој каде патувал. За 100 еур со Визеир имаш тикет било каде во Европа.
Јас веројатно не заработувам месечно ниту 1% од тоа што Заев го прави неделно со своите бизниси, па пак имам доста прошетано низ Европа.

Ќе се задават ко кур у грло да им влегол. Мислим немој така дечки биди хуман.
Титому е крив оти блгарите од македониа ги претворил во македонци за да неможи блгариа да се ја земи териториата сан стефанска,и не пикна у југославиа на привремено.и сеа ние со југословенско македонски настанат идентитет му се фалиме на бугарија плус и античка грциа е наша ,и цел египет со фараоните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom