Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.650
- Поени од реакции
- 22.384
Ete Bugarija ne ja mrazi.Која случајност е тоа што поранешните фашистички држави ги мразат Русите.
Ete Bugarija ne ja mrazi.Која случајност е тоа што поранешните фашистички држави ги мразат Русите.
Исто ко фашистичка Америка, Британија, Франција, Шведска, Полска...случајност да. Нема ништо врска со империјализмот на Русија. Така Русија од ништо нешто станала најголема по територија.Која случајност е тоа што поранешните фашистички држави ги мразат Русите.
Па што не донираш ако си спремен да платиш? Знаеш дека можеш и тоа да го направиш и да ја подржиш Украина? Само некако ми иде дека не си спремен па тука би плаќал поскапо некои работи за подршка на санкции ко некој фејл изговор. Еве отиди до пунктовите за донација и донирај и помогни на Украина.Не мора нешто драстично да преземеме. Само да бидеме спремни да плаќаме поскапо некои работи за поддршка на санкциите. Јас сум спремен за тоа.
Не.Германија има тотално сменета надворешна политика од каква била пред еден век. Русија е истата скапана држава со менталитет за територијална експанзија.
Зборовите се лесни, а делата се тешки.Не мора нешто драстично да преземеме. Само да бидеме спремни да плаќаме поскапо некои работи за поддршка на санкциите. Јас сум спремен за тоа.
Postoi postoi, bas severno od nas.Интересни ми се пољациве, ќе увезуваат гас од германија по повисока цена за да не плаќаат во рубљи. Толкав страв и омраза према некој народ мислам не постои некаде во светов.
Veruvam deka stetata sto Rusita ja napravija vo Ukraina e mnogu pati pogolema nego sekoj zaem sto sega ke go zemat. Ama jako e ova. Toj sto vlaga i rusi go predupreduva osteteniot da ne zema zaem. lolНема џабе ни код бабе...брат на брат, сирење за пари...
Русија објаснува што навистина значи американскиот заемодавач за Украина
Киев се упати кон должничка јама, предупредува претседателот на рускиот парламент
Русија објаснува што навистина значи американскиот заемодавач за Украина
Заемот не е бесплатен, а генерации Украинци ќе плаќаат за оружјето што ќе го снабдува Вашингтон за Киев според програмата, Вјачеслав Володин, претседател на руската државна дума, ...
![]()
translate - Bing
Интелигентното пребарување од Bing го олеснува брзото наоѓање на тоа што го барате и ве наградува.www.bing.com
Shteta ne shteta, zaem ne zaem Ukraina ke si znae i ke si plakja na best friend.Veruvam deka stetata sto Rusita ja napravija vo Ukraina e mnogu pati pogolema nego sekoj zaem sto sega ke go zemat. Ama jako e ova. Toj sto vlaga i rusi go predupreduva osteteniot da ne zema zaem. lol