Sigurno Ungarija ke vleze vo voen sojuz so Rusija.Нека идат Финска и Шведска у нато, ама треба и на Србија да и се дозволи влез у Руски воен сојуз, заедно со Унгарија, и за Македонија после ке дојде преиспитување за референдумот и пописот али отом потом.
Прво Украина-Унгарија коридор да се направи па после и Србија.
Ќе го јадат курот пак, поглупи се и од украинците.Интересни ми се пољациве, ќе увезуваат гас од германија по повисока цена за да не плаќаат во рубљи. Толкав страв и омраза према некој народ мислам не постои некаде во светов.
Мислам дека поглупа е смртта на Русите кои се форсирани да умираат за да ја задоволат Путиновата мегаломанија.Колку глупа смрт, оставил жена и 7 месечна ќерка за да загине во странска земја 9000км оддалечена...
Омраза кон ладнокрвни убијци е омраза што мора да постои. Ги поддржувам сите држави што се спремни да прифатат незначајна парична жртва за да ја срушат тиранијата на Русија.Интересни ми се пољациве, ќе увезуваат гас од германија по повисока цена за да не плаќаат во рубљи. Толкав страв и омраза према некој народ мислам не постои некаде во светов.
Кажи ти како придонесуваш да се сруши таа тиранија? Само со подршка преку тастатура не се прави ништо.Мислам дека поглупа е смртта на Русите кои се форсирани да умираат за да ја задоволат Путиновата мегаломанија.
Автоматски споено мислење:
Омраза кон ладнокрвни убијци е омраза што мора да постои. Ги поддржувам сите држави што се спремни да прифатат незначајна парична жртва за да ја срушат тиранијата на Русија.
edinstveni ladnokrvni ubijci na civili vo vojnava se Ukro-nato-cistite..Мислам дека поглупа е смртта на Русите кои се форсирани да умираат за да ја задоволат Путиновата мегаломанија.
Автоматски споено мислење:
Омраза кон ладнокрвни убијци е омраза што мора да постои. Ги поддржувам сите држави што се спремни да прифатат незначајна парична жртва за да ја срушат тиранијата на Русија.
Si imaat iskustvo so Rusive i ocigledno vo pravo bile so ogled na toa sto se desava vo Ukraina.Интересни ми се пољациве, ќе увезуваат гас од германија по повисока цена за да не плаќаат во рубљи. Толкав страв и омраза према некој народ мислам не постои некаде во светов.