Криминалци и криминални групи во МК

Член од
20 април 2022
Мислења
8
Поени од реакции
6
nekoi informacii za ekipata od gjorce, mire seker martin bliznakot bariz licina i tie ?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
nekoi informacii za ekipata od gjorce, mire seker martin bliznakot bariz licina i tie ?

Прв пост на форумов, прашуваш ова?!

Ај не биди педер, кажи од горенаведените кој си?!

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911

Поим немаш што ми прават луѓе во пораки со вакви реченици со години веќе :pos::tapp:

Член од
20 април 2022
Мислења
8
Поени од реакции
6

ja ne znam vie so koj pamet mozhete da pomislite deka nekoj od niv ke sedne i ke prasuva po forumi sho informacii imaat za nego,za razlika od mene i vas kurtoni so nemaat so drugo da praat oni imaat ,ja sum od gjorce i gi poznavam i zatoa prasav za niv poso me interesira a se nema zboreno za niv od 2020 u temava,sigurno nema martin bliznak da naprai akaunt da forum i da se zamara "interlove" ili "crnorizec hrabar" so napisale za nego, ne si praite filmchinja i kazhete ako znaete nesho posho za toa e temava a kopiljaci kao No9 i drugi sho jadat gomna za ovie sho se u muabet mozhat samo na forumov i ni traga ni glas da nema,idi u lice kazi im deka se pederi dali u kafich kaj sho sedat i ke ti go pokazat gepekot na x5ka od vnatre

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Член од
20 април 2022
Мислења
8
Поени од реакции
6
Чекај сеа, тебе ти е ти да не јадеш шамари или за нив ти е?
brat gi znam lugjeto i da znaesh sho sve imaat praeno veruj mi nema na ni eden da mu tekne da otvori usta za niv, fino prasav dali nekoj ima nekoja informacija za niv me interesira gi znam lugjeto a i za toa e temata napraena i pocna ovoj mangupov gomna da jade samari ke sme jadele i ja i oni a oni da go doznaat koj e ke vidis i sam so ke mu se desi.
Автоматски споено мислење:

Еве ти негов инстаграм
veruvam deka e on

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
ke ti go pokazat gepekot na x5ka od vnatre
OK brat izvini ne mislev taka, aj ako gi znaes molimte reci I'm da ne me pikaat vo gepek klaustrofobicen sum a i skap e benzinot da me vozat. Ke te castam pijacka ili burek. Fala mnogu brat

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Член од
20 април 2022
Мислења
8
Поени од реакции
6
OK brat izvini ne mislev taka, aj ako gi znaes molimte reci I'm da ne me pikaat vo gepek klaustrofobicen sum a i skap e benzinot da me vozat. Ke te castam pijacka ili burek. Fala mnogu brat

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
aj ako se vidam denovive ke im spomnam , nemora burek labavo

Kajgana Shop

На врв Bottom