- Член од
- 6 февруари 2022
- Мислења
- 1.140
- Поени од реакции
- 4.352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се сликат за брзо време кадировци на тикток со тие Bushmaster
Ти ќе ја донираш платата за Украина?Sofia - 25.04.22
Прегледај го приврзокот 330144
Jas bi ja doniral platata za Ukraina. Idesh za Kiev edna nedela i ja ostavash cela plata na you know what I mean.Ти ќе ја донираш платата за Украина?
Ajde ke vidime kako ke se pokazat bushmasterive za lovenje krokodili koga ke izlezat od grmushkite na otvorenite polinja i stepi.
И пак 2 месеци не можат да ги истераат. Три пати помалку, со Лада Нива и водка наместо храна. Замисли да беа опремени и третирани ко што треба. Цела армија рамбовци.Тешко дека ќе прават нешто, Русија одма праќа засилување
![]()
![]()
first blood
⚡The Energy Ministry of Bulgaria reported that Gazprom informed Bulgargaz about the suspension of gas supplies from April 27 - Reuters
Море упм не би идел за Киев и у бољи времиња, познавам чоек шо му сменија личен опис од тепање, го опљачкаа, дури и патики му зедоа па ќе останеше без прсти од премрзнување.Jas bi ja doniral platata za Ukraina. Idesh za Kiev edna nedela i ja ostavash cela plata na you know what I mean.Dobrotvorni celi.
Dobri vreminja.
Поранешен давајгаз.Inaku, sho kurac e Bulgargaz?