Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Горе доле со оваа победа иако не математички, сепак 90% си го осигураа местото во ЛШ...треба да се стварно идиоти ако ги испуштат овие 8 бода предност.

Играта неќам ни да ја коментирам, чекам што побрзо да заврши сезоната. Единствен важен натпревар остана со Интер во купот

Во прво полувреме, секој втор пас беше утнат. Па да подадеа ко што треба, минимум 1-2 чисти шанси ќе имаа за гол....

За кој кур е ова вадење на Дибала во 55та минута?

Нема никаква логика, освен со управата да е договорено максимум толку да игра.
Па зато збесна Недвед, барал Недвед Дибала да излегва 60та минута.

Од каде ова? Нема логика
Врати неколку стеаници поназад :)

Има наназад твитови од сите новинари дека за ова бил бесен Недвед поназад се, на пауза само ова можев да го најдам…

На Јувентуз и а подетално за ова цел thread мислам.
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Оначе ова е детево ‘наше’ шо избега од Сампдорија шо замина во Холандија назад, денес хет трик.

Последно уредено:
Шуќур ја свртеа...нека му ја зголемат сега храната што ј краде, бар до крај на сезона

Иначе :'(
Mestac, kockar... Ne mu e prv pat.. I vo Juve imase pokloneto vaka golcinja..

Иначе веста дека Кин крадел храна е пародија :) и измислица.

Наполи ако киксне со Сасуоло ќе имаме реална шанса за 3то место. Со тоа што Венеција и Џенова мора да се добијат, Фиорентина и Лацио не ги гледам како победи. Колку бедно звучи тоа човече....

Закарија лека полека си станва клучен дел но некако на тимов мн му фали Мек Кени…

Каков боготац е Алегри алал да му е за менталитетот што го всадува за време на "транзицијава". Буквално How not to do it, by the book.

“I was trying to bring home a draw, because a draw would’ve been an important result here. There are moments when the team is in good form and when it’s not. I don’t like the idea of committing football suicide.

“We are tired, it was not easy to get a result here.”

Allegri famously complained the initial difficulties this term were due to losing Cristiano Ronaldo at the last moment, so how has the squad developed since then?

“The team has improved a great deal over the season. I was very angry tonight, as in the final minutes we should’ve controlled the ball better and taken the result home, but there were young lads who don’t have the experience and don’t understand it yet. We need them to learn quickly.

Он за нерешено играл бе уствари, му ебем глобилот. Досега, вчерашнава утакмица ми е една од најлошите што ги имам глеано у животот, а воедно и ме потсети на Дел Нери. Срамота. Сасуоло ни играше ко Сити, а мие не знаевмо како да извадимо топка од наша половина.

Што тренираа бе идиотиве?

Ги тренира да чуваат резутлат против Сассуоло, за наредна година кога ќе играме ЛШ против Сити, ПСЖ, Баерн, да бидеме искусни во чување резултат. Звучи смешно и идиотски, ама таков фудбал има намера да игра, битно му е да знаат да чуваат резултат. Има кренато раце од сезонава, тоа беше јасно одамна. Гледа лека полека да ги подготви за наредна сезона сега. Убаво реков уште одамна, ваков фудбал има намера да игра. Само со подобри играчи каде што ќе се искористат шанса две за да се даде гол и после сака да ја контролира играта и да чува резултат до крај.

Нема да гледаме од него креативен и напаѓачки фудбал. Неговиот дрим тим ќе игра досаден, ефективен фудбал што ќе носи резултати.

Ги тренира да чуваат резутлат против Сассуоло, за наредна година кога ќе играме ЛШ против Сити, ПСЖ, Баерн, да бидеме искусни во чување резултат. Звучи смешно и идиотски, ама таков фудбал има намера да игра, битно му е да знаат да чуваат резултат. Има кренато раце од сезонава, тоа беше јасно одамна. Гледа лека полека да ги подготви за наредна сезона сега. Убаво реков уште одамна, ваков фудбал има намера да игра. Само со подобри играчи каде што ќе се искористат шанса две за да се даде гол и после сака да ја контролира играта и да чува резултат до крај.

Нема да гледаме од него креативен и напаѓачки фудбал. Неговиот дрим тим ќе игра досаден, ефективен фудбал што ќе носи резултати.
Па и на почеток изјавата беше топ 4 од Вела управа ако не се лажам. Алегри призна некни дека лажел дека нема амбиции за скудето се до мечот со Интер после тоа се разочарал и се смени фокусот на топ 4.

Кога ги гледам каков отворен фудбал играат Реал и Сити, дури и им љубоморам. Под Алегри НИКОГАШ нема да играме вака, и најдобрите играчи да му ги донесат, пак ќе ја тера таа умрена игра карактеристична за 80те од минатиот век.

Му ја ебам ќерката недоквакана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom