Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Марушиќ беше убеден дека голманот требаше да добие црвен. Затоа овој фер-плеј потег во финишот.

Будала не читал на Кајгана пред да влезе, ќе видел убаво дека не е за црвен.

Се смееше Ачерби, ваљда не можеше да поверува колку е ретардиран глупакот Марушиќ.

А коментаторон се посра, Марушиќ па Марушиќ. Зашто не играл од почеток пошто реално е многу поквалитетен од не знам тамо за кого збореше
Автоматски споено мислење:

Поздрав до Марли со курва суд
Прегледај го приврзокот 329882

Среќа беа навивачите на Милан да осетиш малце атмосфера :pipi:

Колку е селски тим Лацио кажува самиот факт што задржуваа време на 1-1 на домашен терен у момент кога им треба победа.
Branea uslovno receno, a ustvari u realnosta imaa sili za 30 minuti fudbal i tolku, pisav vcera koga glumea so cestitki za titula na inter par faci, ne treniraa poise od 10 igraci nedealva, se vratija na trening u Cetvrtok, fatile nekoj virus pola ekipa im bese griposana taka da fizicki golem znak? bese kolku ke se sposobni da igraat. Toa i na delo se vide denes, baska sto Milan imaa dosta zahtevna utakmica u kup za niv sto sekako im vlijasese na kondicija i spremnost za denes, i pak fizicki bea dominantni.

Se nadevav denes na kiks na Milan normalno ama i ocekuvav vakva slika na teren taka da mnogu tesko bese cel plen da go zeme Lazio, bod bese maksimumot ali toa u globala malce im menuvase na Inter osven sto ke mozea da si dozvolat edno remi. Pogolemi se sansite Milan da kiksnat so Fiorentina sledno kolo, ovaa nedela ke e dosta bitna za dvata tima, Inter gi igra najteskite utakmici edna po druga od nivniot raspored na gosti u rok od 4 dena, Milan od druga strana prvata od 4te nezgodni dueli do kraj. Mu pisav na Marli vcera dur glumese i on ludilo, seuste e coin flip situacija za dvata kluba i apsolutno nisto ne e sigurno nit za ednite nit za drugite, osven nivniot plasman vo LS.

Тоа за голманот на лацио си беше црвен сосе мадиња, ја зграпчи топката идиотот. Милан си се избори до крај за трите бода, ја очекуев и полесно да ги земат, ама тренерот им е пичкица, комотно можеше да го остави и Жиру на терен, од дождот топката едвај се влечеше по теренот, немаа лацио ни сила да им направат контра дури и да беа сите на Милан напред.
Интер си има предност само треба да си ги тепа утакмиците и ич да не чека кикс. Тоа дека добро ќе беше сеа икс да заврши да, ама шампионот ако сака титула сам треба да си ја земе, не да се крсти на туѓ кикс.
П.с. коментаторов на Арена беше голем фан на Милан, кои глупости ги тресеше хаха.

Чист црвен за голманот на Лацио....пак ќе кажам интерашиве со години.....години плачат на темава како судии ги буткаат Јувентус секоја сезона а сега кога нив ги буткаат се прават слепи :icon_lol: ....чест на исклучоци.

Хипокризија до максимум.

Верона има добар, компактен состав, борбена екипа.
Сасуоло ти е тим полн со млади таленти, играчи со огромен потенцијал. Затоа за играчите на Сасуоло ќе се збори, ќе се ставаат цифри по 30,50 милиони.
Едноставно Сасуоло се фокусира на - земи млади (непознати) таленти и играј ги, пробиј ги и искеширај.

Не треба многу, треба да се види само состав и како тие играчи се имаат индивидуално покажано низ сезониве и кој потенцијал го носат со себе (години, таленти итн.) :D

Лацио се класични лузери, докажано и документирано години наназад. Ачерби земал се смее, дабога оладен се разбудиш сабајле пичка ти матер ракосана скапана.

Него Марли друже земи упукај се под итно, 100 деца имаш и 100 години у газот, земал пцуе по исто така член што има над 30 и кусур години и што не е дете, за грев. Опушти се форум е ебате, сите се пецкаме секојдневно и нормално е да има заебанции, на крај или Милан или Интер ќе освојат, едните ќе бидат реметени и тоа е тоа, нема потреба од мешање фамилии и слично.

Него, да го поздравиме Хм Хм пошо човекот конечно може да седи мирен ради остварувањето на целта сезонава, пласман во ЛШ. Честитки.

Дечки бееее, многу сте забегале еј..
Исто сакам да кажам, поздравот до Марли не ми беше циничен, баш напротив, влегов рано на стадион и јасно беше дека место на Олимпико, сум дошла на Сан Сиро. Иако скроз го оправдувам протестот на лацијалите, не мораше бре баш на таа текма ко сум јас таму :place:
Ај тоа, него Лацио изигра очајно, баш ништо не покажаа, умрени беа скроз. И подобро да изгубевме 3-0 отколку вака, најболни порази се ова, уште ми е тешко..
Италијаниве па ти се исти балканци, ја мислев нешо као бољи од нас, они дамбетер, земал еден застана пред нас, му викам дечко ни сметаш на видик, вика па глеаш бе :facepalm: као јас сум доена да ги ѕирнам само. Ко збеснав, чистка се напраи пред мене, болесници жими сѐ.
Миланезите си беа дома, и од нив огромно разочарување, една песна немаа еј, освен единствениот чант inter vafanculo, значи отров.
Севкупно, многу се разочарав, али јебига, си заслужува Лотито сѐ ова шо се дешава, се надевам ќе го шитне клубот, пошто веќе сеедно ќе почне да ми станува, како и на голем дел лацијали очигледно.
За крај, еве едно панорамче од стадионот, со кореото на миланезите, и како шо ви вика стекот, да му ебем матер не сме деца да се вреѓаме, опрајте се
IMG_20220425_103750.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom