Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Сфатете многу е битен излезот на море за Бугарија зашто без тоа ке немаше шваби и остали туристи да ги дупат татарките за пари да направеа, татарите вода у очи немаа сеа пвие со најстариот занает ги кренаа куќите се виде нешто од нешто

Сфатете многу е битен излезот на море за Бугарија зашто без тоа ке немаше шваби и остали туристи да ги дупат татарките за пари да направеа, татарите вода у очи немаа сеа пвие со најстариот занает ги кренаа куќите се виде нешто од нешто
Лечите си комплексите со "татарките"..:vozbud:

Излаза на море е бенефит за една држава и мора да се бориш за него. Вашата е една бедна и затворена планинска територија. Затоа увезувате и жито и масло..разбра ли ме сега
Nasata e bedna i zatvorena planinska teritotorija, demek nevazna, nebitna ama zatoa eden kup tatari obeseni 24/7 na forum od nekoja nebitna teritorija.

Nasata e bedna i zatvorena planinska teritotorija, demek nevazna, nebitna ama zatoa eden kup tatari obeseni 24/7 na forum od nekoja nebitna teritorija.
Da be da mu se chudish, od kaj iznikna ovoj “Trakiecov”. Moze si gi bara korenite na forumov, koj znae shto saka da postigne. Ja lichno kako i 99% Makedonci, nikogash ne bi si gubel vreme na Bg forum, da bistram politiki( ne mi se vazni i ne mi e gajle za niv realno). Nema zivot batevo drugo nishto ne mu ostanalo :)

Da be da mu se chudish, od kaj iznikna ovoj “Trakiecov”. Moze si gi bara korenite na forumov, koj znae shto saka da postigne. Ja lichno kako i 99% Makedonci, nikogash ne bi si gubel vreme na Bg forum, da bistram politiki( ne mi se vazni i ne mi e gajle za niv realno). Nema zivot batevo drugo nishto ne mu ostanalo :)
Abe da ne si mu vo koza, ima nesto sto go kopka, ne go ostava mirno da spie, ne mu e cista sovesta, jas iskreno gi zalam, ovie tatarive se za da zalis so gajda.

ме расположувате.:aplauz: среќен Велигден на сите(y)

Како да сум во психијатриско одделение -имам чувство дека сите социопати и психопати решиле веднаш да си го кажат зборот и мнението на едно место и еднаш.
Како и да е - срекни празници.......

Како да сум во психијатриско одделение -имам чувство дека сите социопати и психопати решиле веднаш да си го кажат зборот и мнението на едно место и еднаш.

А што ти лично бараш во ваква психијатрија?...
Бугарски „корења„ од Македонците?...

:facepalm: :) a barem za tebe pomisliv odmarash denes, to shto da praj choek bez rabota
Автоматски споено мислење:

А што ти лично бараш во ваква психијатрија?...
Бугарски „корења„ од Македонците?...
Mislam deka svoite si gi bara povishe, 99% shto spijat od nivnive se nashi, ama so vremeto im go isprale mozokot i taka zagubeni se, pa baraat neshto. Neshto ko shto se poturchuvale na vremeto, ovie se “bugarizirale”. Dlaboko vo sebe, gi kopka neshto Makedonci se, sakaat da gi sakame, a ustvari nie sakame samo da ne ne zamaraat….

Da zi ziv i zdrav i da ne te chitam mnogu mnogu tuka, duri ich. Zivej si go zivotot eden imame, realno shto mislish ne mi e GAJLE :toe:
Немој така. чекај да споделам една моја теза. денес е слободен ден. Неодамна прочитав во бугарскиот печат дека Србија никогаш нема да дозволи Македонија да влезе во ЕУ пред неа. И сега - ЕК испраќа писмо до Србија во кое ги известува дека доколку не ја сменат политиката кон Русија, нема да влезат во ЕУ. И Србите веднаш ја активираа својата петта колона во Македонија и направија огромен проблем од еден Ванче Михаилов, како првпат да го слушаат ова име. И намерата на Петков да го укине ветото во јуни замина. Не знам дали е тоа вистина, но има смисла

Немој така. чекај да споделам една моја теза. денес е слободен ден. Неодамна прочитав во бугарскиот печат дека Србија никогаш нема да дозволи Македонија да влезе во ЕУ пред неа. И сега - ЕК испраќа писмо до Србија во кое ги известува дека доколку не ја сменат политиката кон Русија, нема да влезат во ЕУ. И Србите веднаш ја активираа својата петта колона во Македонија и направија огромен проблем од еден Ванче Михаилов, како првпат да го слушаат ова име. И намерата на Петков да го укине ветото во јуни замина. Не знам дали е тоа вистина, но има смисла
Ama choeche ti pishav, ne mi e GAJLE shto mislish :toe: . Praznik e denes uzivaj, ne samo denes sekoj den nataka, ne zamaraj tuka. Makedonija sekako ne e tvoja drzava, gledaj si tvoeto tamu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom