Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислам да не се карате најдобро да ги гледаме мајсториите на Дел Пиеро:helou:
Хаха Дел Пиеро мајсторие !? , Ибра хух !???
Таков е твојот тим-ќор
Хаха значи мн. јаки сме, чим со чор тим смо на 5-та позиција, ви дадовме 5 гола на вас
пс. Ви играме на сите со затворени очи така си кажа овој

аман бе сите твои постови се против некој, го правиш Лацио како да е најдобар тим во светот, јас го почитувам заради Пандев, али Лацио е далеку зад нивото на Интер, Милан и Јуве.
Тој што ми го чепка тимот ќе си пројде лошо.Никого нечепкам ако не ме чепка.Ја викам седи си мадро да не носиш модро :)

И модераторите викаат седите си мадро дан фрчат банови ...:smir:

:pusk::pusk:

Аман гледаш фубал за да гледаш фудбал или за да го гледаш Пандевчо?
Ако ти е за гледање македонци излези на улица еден куп ги има. Ко ќе застанам да гледам фудбал сакам да гледам нешто интересно а не телетабиси.
Да ти кажам право не ги гледам многу ни Јуве ни Милан.Интер зависи како кога,Удинезе и Фиорентина редовно,многу симпатични тимчиња зошто не се прават звезди.А Пандев сум го гледал редовно и во Анкона кога играше така да...

@ Jaс на страна 300 од телетекстот на Обн ти е дадена програмата за цела седмица а на 340та за недела (10.02.2008) најавена им е Удинезе - Јувентус од 14 : 55 .

sdлелееелееее господе што ми требаше пак да се фаќам со овој неразбраниов пак!!! bik

абе е на лацио кога ке им се погоди да го колвнат Милан...( кога мртов ке прдне)
Сам си го бараш бе брат не те повикав ја... :)Не ми е ќор тимот фала богу ќе цепне од некого што ќе му требаат бодовите ко секоја година :D

@ Jaс на страна 300 од телетекстот на Обн ти е дадена програмата за цела седмица а на 340та за недела (10.02.2008) најавена им е Удинезе - Јувентус од 14 : 55 .
Јас еве ти и ЛИНК од неделна програма на ОБН да не бараш на ТВ
14:55 Serie A: Udinese - Juventus

Сам си го бараш бе брат не те повикав ја... :)Не ми е ќор тимот фала богу ќе цепне од некого што ќе му требаат бодовите ко секоја година :D

Дефиниција за ќор клуб е ова болдираново

ке цепне од по некој а него ке го исцепат сите дааааа тоа е Лацио :bil:

Абе ѓо му е на овие на телма? Пренос даваат од Милан - Сиена, а не можеби и од најинтересниот натпревар ова коло, Удинезе - Јувентус.. Ајде на ОБН ќе си гледаме ако даваат..
Гледам пак почнавте со стара песна и не ни планирам да се замарам да читам постови неколку страни на назад..
И шо бидна со Кака, Роналдо и Пато со повредите? Ќе играат ќе паузираат некое време?

Дефиниција за ќор клуб е ова болдираново

ке цепне од по некој а него ке го исцепат сите дааааа тоа е Лацио :bil:
Не чини толку да потценуваш тимови знаеш што се дешава со такво потценување...:zlo:Ја исцепивме Сампдорија последново коло мотив има желба за победа има...:ojea:

И шо бидна со Кака, Роналдо и Пато со повредите? Ќе играат ќе паузираат некое време?
Баш ме интересира како Милан ке продолжи без нив макар и 1 утакмица да отсуствуваат посебно КАКА ако го нема.

кака и пато многу веројатно ке играат со арсенал

Баш ме интересира како Милан ке продолжи без нив макар и 1 утакмица да отсуствуваат посебно КАКА ако го нема.
Ќе биди интересно.. ќе видиме сега против Сиена.. Пато не игра сигурно а за другите не знам.. тешко ќе му биди на Милан без бразилците..

Роналдо и Инзаги би можеле да наступат и со Сиена, Кака со Парма, а Пато и Гатузо со Арсенал.

Да ти кажам право не ги гледам многу ни Јуве ни Милан.Интер зависи како кога,Удинезе и Фиорентина редовно,многу симпатични тимчиња зошто не се прават звезди.А Пандев сум го гледал редовно и во Анкона кога играше така да...

епа мој совет почни да гледаш добар фудбал со тимовите погоре што се болдирани и смири си ги малце страстите

Иначе Милан против Сиена игра без Пато, Кака, Инзаги, Џила суспендиран, Роналдо има шанси да влезе, Јанкуловски се враќа, Гатузо уште малце, ќе почне да игра.... значи ќе играат младите напаѓачи на Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom