Чешање во препоните

• Креатор на темата Креатор на темата Royston BvB
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
Здраво другари, дали некој имал мака со чешање во пределот на препоните па мал дел кон стомакот и опашката, немам никакво црвенило итн, го имам ова извесен период па сакам малку да се информирам со некој пред да одам на доктор, благодарам поздрав!

Дали ги испроба сите “бабини“ лекови првин? :)

Fig._2._Pubic_lice_in_abdomen.jpglobkovyye-vshi-1.jpg

... пожелно е да се избричиш во тој дел ако си многу влакнест, можеби причината се ,,срамните вошки" или пицајзли народски.

,,,ne be onaka od tepka pogodiv,,,ushte lekot da mu go kazheshe,,,:icon_mrgr:

Ете ја @bijons му го кажа лекот . Нели лекот бил 5 пари само треба да го знајш . Ај сега и за тие шо сеуште не знаат шо се пицајзли можи сликовито да им се објасни со една песна ( а богами и спот ) на Бијело Дугме која се вика Pediculis pubis ( изгуглајте си го , ме мрзи мене да го барам и да клавам линк ) .

@Erich Zann
дали можеш да ми го јадеш?
Што тоа, тостот? Ако е со посен кашкавал не сакам.

п.с Не знам зошто ми е избришан коментарот, како легитимен можен лек го пишав, иако можеби звучи троловски. Одржување хигиена во тој дел од телото е значаен момент.

Што тоа, тостот? Ако е со посен кашкавал не сакам.

п.с Не знам зошто ми е избришан коментарот, како легитимен можен лек го пишав, иако можеби звучи троловски. Одржување хигиена во тој дел од телото е значаен момент.
Абе опасен се нема збор, коментарот ти е пријавен зашто не знаеш што пишуваш и мислиш дека си паметен а си голема Б... ВРЕЃАШ, овде на форумот ми глумиш некој фенси лик а уствари према коментарите оставени си голема Б.... и не се замарај повеќе со тоа што го имам напишано тркало едно!

Абе опасен се нема збор, коментарот ти е пријавен зашто не знаеш што пишуваш и мислиш дека си паметен а си голема Б... ВРЕЃАШ, овде на форумот ми глумиш некој фенси лик а уствари према коментарите оставени си голема Б.... и не се замарај повеќе со тоа што го имам напишано тркало едно!
Oк де не се нервирај само. Јас пробав да ти помогнам ама ти не цениш очигледно. Не е само со вода замивањето. Има и гелови за туширање и лична хигиена :D

Инаку што збор е ова на Б еднаш со 4 букви, еднаш Б со 5 букви?

Oк де не се нервирај само. Јас пробав да ти помогнам ама ти не цениш очигледно. Не е само со вода замивањето. Има и гелови за туширање и лична хигиена :D

Инаку што збор е ова на Б еднаш со 4 букви, еднаш Б со 5 букви?
ЕБИ СЕ пред да ти набројам се од 7 до 77!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom