Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.323
- Поени од реакции
- 10.047
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Амазон не испорачуваат во Македонија мислам. Или грешам?Wahl на Amazon се движат помеѓу 40 од поефтините и 130€ од поскапите...
За сега има убави понуди доста спуштени цени.
Прегледај го приврзокот 328794
Така е, не испорачуваат. Ако имаш некој роднина или пријател од ЕУ да купи за тебе па да ти го испрати тоа е друго.Амазон не испорачуваат во Македонија мислам. Или грешам?
Знае ли некој на колку време е погодно да се мени жилетот, на safety razor - от.? Пример, една недела, две или повеќе
Фала брат, у меѓувреме погледав едно видео и, вика најмалку една недела, секој ден ако се бричешдодека сече терај, кога ќе отупе снеми го.
Фала брат, у меѓувреме погледав едно видео и, вика најмалку една недела, секој ден ако се бричеш
Точно. Па и не е некој луксуз да го менам секоја недела, жилетот, да се филмам со други зборови. 5 жилети на тезгите се 30 денариабе не е секој жилет ист, имаш жилети што тераат многу, имаш понеквалитетни што траат помалце. Нема некој временски период на користење, ќе приметиш сам ако сече терај со него додека иде.
generalno sekoj proizveduvac gi prodava ovie, koi odgovaraat za toj bric / cetka.Да не знае некој, каде можам да купам, ваков додаток или сличен за бричење?
Прегледај го приврзокот 330525
Многу добри работи има тука, брат!Еве кој е зсинтересирсан за wet shaving опрема има голем избор од хрватска е ова и испраќаат за маќедонија само не знам колку е трснспортот![]()
Prodaja brijača i opreme za brijanje
Prodaja brijača i opreme za brijanje. 4,225 likes · 4 talking about this. Nešto unikatno i jedinstveno kod nas. Rasteretite svoj budžet na duže staze i nađite bar malo vremena za sebe. Obrij se ka'...www.facebook.com
Од пиле млеко братМногу добри работи има тука, брат!