UEFA Europa League

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.376
Поени од реакции
26.348
Не верувам дека повеќе од 3000 би влегле на стадион, ако е точно дека отишле 30000, што не ми е за верување.
German fans have taken over the stadium in an unthinkable way. There are easily more than 30k Eintracht fans in the stands. [@Elwood_White]

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.708
Поени од реакции
22.847
Се знае колкава бројка се ? Изгледаат како да се над 5000 а сигурно се распрскани низ кампот и на неутралните седишта.
Не знам точно. Им следувале околу 5.000 карти на гостинските навивачи, а аплицирале 35.000. Голем број од нив купувале денес за на неутралните седишта. (некаде пишуваше над 8.000)
А уште рано денес излезе информација дека цел стадион е распродаден и ќе има 99.000 публика на стадион.

Предд пола саат почнаа да објавуваат по твитер за ова, дури тогаш некои сфатија шо е работата :D :D
Првите што влегоа на стадион 99% беа навивачи на Франкфурт. Кога излезе Тер Штеген прв да се загрева на стадион, одеднаш почнаа свирежи од трибините :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.805
Поени од реакции
67.157
Koга бев да гледам Барса Манчестер, имаше можеби над 500 препродавачи на карти пред стадионот, особено по таа уличката што води кон главниот влез. Буквално редица на луѓе ти нудат карти. Нема да ме чуди Германциве на тој начин да имаат дојдено до карти, ги боли уво за цена.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.450
Поени од реакции
4.563
Koга бев да гледам Барса Манчестер, имаше можеби над 500 препродавачи на карти пред стадионот, особено по таа уличката што води кон главниот влез. Буквално редица на луѓе ти нудат карти. Нема да ме чуди Германциве на тој начин да имаат дојдено до карти, ги боли уво за цена.
Сеа у Палермо имаше дечки (навивачи на Ајнтрахт) бараа карти за Италија - Македонија. Тројца влегоа со ФФМ, другите не ги пуштија

Топ се германците, свака част за гостувања и слично. Да беа малце поагресивни како Пољаците, Турците и другиве навивачи кај ќе им беше крајот :cool:

Член од
7 април 2015
Мислења
2.806
Поени од реакции
1.712
Браво за Франкфурт ова лизгањето на крај можеше да биде и 3ти гол за Кнауф.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
И после тие ќе вадат пароли мас ке ун клуб. Прв пат гледам на домашен терен толку гостински навивачи распрснати насекаде, како Франкфурт да игра дома а не Барса.
Ги имаат шитнато картите за пари ѓупците :D
Инаку Франфурт машала, дандалот му го зеде на Барса, да беа поприсебни поголем ќе беше резултатот.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Barcelona ne odigra bukvalno nisto poluvremevo. Procitan im e konceptot, nemozat niti blizu gol da priparat. A bas enostavna formacija imaat Eintracht so 5-3-2 i 3-4-3 vo tranzicija, ova se macka na leb so 4-4-2. Aj se nadevam deka ke klikne i ke go smeni Mingeza, a Dembele ke go forsne vo napad t.e kako poluspic zaedno so Auba.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
Браво за Франкфурт ова лизгањето на крај можеше да биде и 3ти гол за Кнауф.
Кој беше тој шо излизга Алба ? На фабрички го врати :pos:
Автоматски споено мислење:

:vozbud:Боре :icon_lol: rafael-santos-borre-regreso-atletico-de-madrid-diego-simeone-river-plate-920656.jpg

Последно уредено:
Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Абе навивачиве на Барса од позади гол си отишле на сред утaкмица дека имало многу навивачи на Франкфурт во знак на протест

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom