Некои луѓе не можат да согледаат реален тек на работите после руската инвазија. Светот се смени и ништо не се враќа на старо каде америка палеше и жареше низ светот. Еве само дотураат оружје да повеќе Украинци гинат. Дарданот побратим мој спомнува ѕидови, место да учи во базен да плива он за ѕидарство се фатил.Бункер и јод имале. Алооо ако се распука со атомот, ќе нема сонце да огрее во наредни 30 години. Али ете јодот ќе спасел. Не бе, џабе и дипломи и звања кога емпатија и здраво расудување отсутствува.
Автоматски споено мислење:
Го цитирав и ги употребив точно неговите зборови, за да ме сфати.Mislite suvereni
Мислиш дека знае што е разлика помеѓу автономни и суверени? До пред некоја недела беше убеден дека Србија е членка на НАТО.Го цитирав и ги употребив точно неговите зборови, за да ме сфати.
Англискиот го зафркава малку каде при интернетот што го има благодарение на Грујо неможеше да најде што значи точно зборот. Не дека не ги сфаќа работите туку само англискиот е малку проблем.Мислиш дека знае што е разлика помеѓу автономни и суверени? До пред некоја недела беше убеден дека Србија е членка на НАТО.
Види или е луд или е платен тоа е јасно, глуп до толку никој не е. Исправање со такви само ако имаш слободно време и не можеш попаметно да го искористиш.Мислиш дека знае што е разлика помеѓу автономни и суверени? До пред некоја недела беше убеден дека Србија е членка на НАТО.
Ама он је тресечко копје хаххахахаха му ебам педерскиот ник.Англискиот го зафркава малку каде при интернетот што го има благодарение на Грујо неможеше да најде што значи точно зборот. Не дека не ги сфаќа работите туку само англискиот е малку проблем.
Шекспир ми е мене најјак лик на темава. Појма нема од ништо, не знае каде е лево а каде е десно, и со самодоверба што може да ја има само екстремно глуп човек кажува најбезвезни работи. Еднаш му постирав линк од предавањето на Маершајмер за да сфати малку од малку што се случува, ми напиша дека не планира да го гледа затоа што никој не може да му го смени мислењето. Шекспир ти е мешавина од онаа дебилната американска генерација во која сите се победници, и кои сега урлаат по универзитетите и не дозволуваат дискусија, со типична балкнаска игнорантност.Мислиш дека знае што е разлика помеѓу автономни и суверени? До пред некоја недела беше убеден дека Србија е членка на НАТО.
Зарем им успеа да го извезат ова?Шекспир ти е мешавина ода онаа дебилната американска генерација во која сите се победници, и кои сега урлаат по универзитетите и не дозволуваат дискусија
Eве ги, дебил до дебил. Не влегуваат во дискусија, затоа што се неспособни да состават и бранат аргумент, само се дерат како мајмуни. На Јел се случува ова, а уште подебилната администрација на Универзитетот не ги казнува. Овие се чумата на САД.Зарем им успеа да го извезат ова?
Знам повеќе англиски од македонски брат. Ако нешто погрешно кажам на македониски, тогаш македонскиот ми е проблем.Англискиот го зафркава малку каде при интернетот што го има благодарение на Грујо неможеше да најде што значи точно зборот. Не дека не ги сфаќа работите туку само англискиот е малку проблем.
Не ти е проблем тебе јазикот, други проблеми имаш.Знам повеќе англиски од македонски брат. Ако нешто погрешно кажам на македониски, тогаш македонскиот ми е проблем.
Кога се случило ваков случај да урлам и не поддржувам дискусија? Сите мои реплики на темава се чисти логички поддржани аргументи. Буквално твојот пост е пример за урлање каде што не го напаѓаш мојот став логички туку мене лично.Шекспир ти е мешавина од онаа дебилната американска генерација во која сите се победници, и кои сега урлаат по универзитетите и не дозволуваат дискусија, со типична балкнаска игнорантност.
Бегај бе! Мрш!Кога се случило ваков случај да урлам? Сите мои реплики на темава се чисти логчики поддржани аргументи. Буквално твојот пост е пример за урлање каде што не го напаѓаш мојот став логички туку мене лично.
Како на пример ^Бегај бе! Мрш!