Криминалци и криминални групи во МК

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Газдата е во затвор сто години, раководи од таму :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.440
Поени од реакции
39.057
И шо е битно тоа? Демек ако имаше лиценца немаше да се деси убиството? Апсолутно небитна информација.

Ех бре мамето до толку се неспособни незнаат ни вниманието да ти го тргнат од главниот настан.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Ех бре мамето до толку се неспособни незнаат ни вниманието да ти го тргнат од главниот настан.
И те како се способни. Веднаш избива друг скандал и така се заборава претходниот. Секое чудо за три дена е кај нас.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Crnorizec znaes deka si mi prijatel uste od prvden uste koga sletav u kajgana, kako moe dete od maalo te prifativ, nasata dopiska vo messag. ja blokirav samo zasto e nebezbedno na forumov, a i dobro bi bilo nekoj moderator, supermoderator da objasni zasto ednas ko ke se kajganosash so profil, nemozes da go izbrises profilot ostanuva na www.
E sega Crno sakav da ti kazam moe mislenje e deka malku ti e izmestena percepcijata za toa sto e crno sto belo i za vagata na pravdata. Vagata ne na pravosudstvo, tuku na Kristo dete Cisto.
Mozebi od premnogu druzenje so kriminogeni likovi, sto vo mislite sto realno, odvoj se malku od niv za da mozes da imas nepristrasen uvid. Ova ti kazuvam najbratski, bez zla namera, site ovie sto gi obrabotivme, pocnuvajki od slikite sto ti gi prativ od moeto malsko dete Ovca, pa se do Petriti, Zii, Murdzovci i Kurdzovci, sega se reinkarnirani u kuchinja, a karmata za nivnite dobri dela, ja krkaat nivnite deca koi uste ne se ni prasale koi se i sto sakaat, a veke im padnala na nekoj saksija, na nekoj betonska plocha na glaa. Ova sve nema vrska so vistinskiot zivot, interesno e samo da se istrazuva od antropoloski i psihopatoloski aspekt. Ne im ja srkaj karmata na ovie sto se capnati vo tinje.
Sto se odnesuva do slucajov so Totot, samo toj moze e " obicen". Ovoj prvoobcinetiot, ne ti treba da mu ja vidis labaratorijata u Slov. Dovolno e u syrat da go vidis deka e tezok kriminalec.
Автоматски споено мислење:

Klasicen primer e Orce Seljak, spomnat tuka na str 334, na vremeto tepachiste i lopov i manijaciste, od kafana za kosa vadese devojki i gi nosese doma da gi siluva, a mu molchea od strav, pa padna dolgi godini robija, policija go ubi od kutek, nakraj u idrizovo napadna strazar so lazica za konduri, i pa kutek, i konecno iskoci od zatvor star covek, a starosta ne e kako mladosta, drugar mu Galichot Vojka, otide za latinska amer. Se vrati so taman ko za starost, a Orce iskoci od zatvor ko klosar, sega pitaci po pazarce i jade kutek od koj stigne oti starite finti ne palat.Прегледај го приврзокот 328521
Респект брат Рамка, за многу работи си точен и во право (y)

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
772
Поени од реакции
1.048

од денес меѓународна, иначе има и бугарски пасош мислам и лк... мислам дека може да е таму,...

Член од
14 мај 2019
Мислења
2
Поени од реакции
2
Ви текнува на едно списание пред 10-15 години за криминал, оружје такви работи. Како се викаше и дали го има на интернет негде? Мислам дека беше неделник од квалитетна хартија не како обичниве весници.
;) "СВЕДОК "

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.971
Поени од реакции
23.882
Полоши од оние кои барале слика на овој Анџело со Мицковски за да доловат некоја нивна поента која нема никаква врска, се оние кои ја споделуваат истата слика.
Каква врска има сето ова со ВМРО и Мицковски?
Истото се случуваше и претходно кога апсеа некои дилери па слики со Оливер Спасовски и Заев.
Значи еден кур да ги правел сите овие партиски ботови, немаше да испаднат толку еднакво глупаво исти.

Член од
1 септември 2020
Мислења
23
Поени од реакции
15
Абдаливе ќе ги пеглаат јако и ќе си лежат квалитетно, уште тој третиот да го приберат и све на куп мамица им у пичка. Таа смрдлата што го шутираше во глава да ја шутираат и нејзе така. За вакви крвници само крвнички. А Хрвативе ќе се погрижат да се казни како што треба, знаат они мамица да споебат.
Daj link od videoto ako imas brat ?

Член од
22 јуни 2019
Мислења
247
Поени од реакции
871
Sto bilo bilo za sega se gleda vi gi utepavme od :sekcza::pusigo:qaurkive u mk ve samarame kaj stigneme vie uste si go tintate u wc
Ти изгледа не живееш во Македонија.Најголем успех ви е да се сликате во друштво со Македонци.Со такви фаци искривени плус и заби искривени ако не ви договорат брак ке ебете кози.Едвај чекате да се ожените за жена да осетите.

Член од
1 септември 2020
Мислења
23
Поени од реакции
15
Да се произјаснам и јас. Според видео содржината искрено не верувам дека ќе добијат максимална казна. Не знаеме ништо за случајот, ни кој ја започнал тепачката, ни кои биле мотивите. По видеото се гледа дека најверојатно падот на земја и ударот биле фатални, немале намера да го убијат, вакви тепачки има секој ден пред дискотеки како што напиша еден член тука.
Во Битола пред многу години човек беше со палка претепан до смрт само не се сеќавам колку казна доби сторителот, се си мислам дека не одлежа колку што требаше.
Е сега тука не е исто оти се работи за Европски државјанин па можи Хрватска да притисне за сторителите да добијат максимална казна, плус се крена многу фама за убиството и можно е да пробаат да се исперат за тоа што првично пробаа да скријат, демек еве правда има тука, да се работеше за нашинец ќе го заташкаа убиството сигурно.

Јас сум да се направи притисок врз јавноста, да излезиме на протест, оти иако не се работи за наш државјанин, утре другиден можи жртва да биди некој наш близок, не сакам ни да помислам во каква агонија се моментално неговата фамилија. Дечкото живееше тука, спортист, имал цел живот пред него, млад живот згасна поради некои деликвенти неизживеани, поради некоја скапаница која умот му е само во кур и дрога, крвта нивна, премногу сум изреволтирана, онака му ги гледам фаците и ми се крева нервата уште толку, видеото набрзина го изгледав и се испотресив.
KAJ DA SE VIDI VIDEOTO , LINK AKO MOZE ? (fala)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Да се произјаснам и јас. Според видео содржината искрено не верувам дека ќе добијат максимална казна. Не знаеме ништо за случајот, ни кој ја започнал тепачката, ни кои биле мотивите. По видеото се гледа дека најверојатно падот на земја и ударот биле фатални, немале намера да го убијат, вакви тепачки има секој ден пред дискотеки како што напиша еден член тука.
Во Битола пред многу години човек беше со палка претепан до смрт само не се сеќавам колку казна доби сторителот, се си мислам дека не одлежа колку што требаше.
Е сега тука не е исто оти се работи за Европски државјанин па можи Хрватска да притисне за сторителите да добијат максимална казна, плус се крена многу фама за убиството и можно е да пробаат да се исперат за тоа што првично пробаа да скријат, демек еве правда има тука, да се работеше за нашинец ќе го заташкаа убиството сигурно.

Јас сум да се направи притисок врз јавноста, да излезиме на протест, оти иако не се работи за наш државјанин, утре другиден можи жртва да биди некој наш близок, не сакам ни да помислам во каква агонија се моментално неговата фамилија. Дечкото живееше тука, спортист, имал цел живот пред него, млад живот згасна поради некои деликвенти неизживеани, поради некоја скапаница која умот му е само во кур и дрога, крвта нивна, премногу сум изреволтирана, онака му ги гледам фаците и ми се крева нервата уште толку, видеото набрзина го изгледав и се испотресив.
Зато се вратија пак...

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Sto bilo bilo za sega se gleda vi gi utepavme od :sekcza::pusigo:qaurkive u mk ve samarame kaj stigneme vie uste si go tintate u wc
И вашите не се лоши, остри заби вампирки кога го става у уста ти го чешка со забите за екстра возбуда. Башка само у дуп дава за кога ќе ја земеш ти на првата брачна ноќ да ти биде невина, а уствари дупот кратер

Kajgana Shop

На врв Bottom