Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.191
Се е во наши раце до крај. Имаме најлесен распоред, 7/7 треба да имаме до крај на сезона. Објективно сме неколку пати поквалитетни од сите противници. Со таков скор нема шанси да не бидеме шампиони, милан има потежок распоред и мислам дека ќе има киксови, а наполи дури и да победи све со ист број на бодови ќе бидеме шампиони.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Се е во наши раце до крај. Имаме најлесен распоред, 7/7 треба да имаме до крај на сезона. Објективно сме неколку пати поквалитетни од сите противници. Со таков скор нема шанси да не бидеме шампиони, милан има потежок распоред и мислам дека ќе има киксови, а наполи дури и да победи све со ист број на бодови ќе бидеме шампиони.
Не сме неколку пати поквалитетни,не заебавај и ти сеа.
Ќе бевме да останеа Лукаку,Хакими и Ериксен.
Вака реално сме нијанса поквалитетни од Милан и Наполи,со тоа што мистеров наш е послаб од Спалети и тука некаде со мисирон Пиоли.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.191
Не сме неколку пати поквалитетни,не заебавај и ти сеа.
Ќе бевме да останеа Лукаку,Хакими и Ериксен.
Вака реално сме нијанса поквалитетни од Милан и Наполи,со тоа што мистеров наш е послаб од Спалети и тука некаде со мисирон Пиоли.

Мислев на противниците до крај на сезона. Освен рома сите се во долна половина на табелата.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Мислев на противниците до крај на сезона. Освен рома сите се во долна половина на табелата.
Не те разбрав,мислев за Наполи,Милан и Јувентус збориш :D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Глеав хајлајтс, ми текна, овој Дамфрис убаво се извлекуе, брз е праи контри братот, ама дојде ли кај 16ник, двете нозе му се фаќаат, коа урочен да е нешто.
Една ја шутна у крставиците ја рогна, друга пробуе да комбинира, губи топка, трета ја нафрла усвета оди на другата страна....
Под итно шише зејтин у црква да си остави и да вежба кросови од игра.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас искрено мислам дека чоукнавме и нема да ја освоиме титулата...премногу нереалистично е дека ќе ги победиме сите ...ајде давам мала надеж дека со Брозович веднаш заличивме на екипа..ама пак за две недели имаме повторно збиен распоред во една недела што треба сите утакмици да ги победиме каде две се на гости со Болоња и Удинезе...таму ќе се крши све и не вервам дека ќе ги добиеме двете ...освен ако магично не ја кренат формата дотогаш и да заличат на истата екипа од пред 4 месеци

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.191
Не го пцујте џони, кога беше оптимист пропаднавме. Сега се врати во својата природна состојба на кобење и одма врзавме две победи. Идеме на фуриозни 9/9 од јуве до крај.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.919
Поени од реакции
23.648
Не знам дали си го гледал нивниот лев бек - гркот. Ептен солиден играч ми делува. Се мислев уште пред некое коло да го пишам ама ќе испадне само играчи од Сасуоло посакувам. Може малку да е проблематичен дефанзивно, ама он би се вклопил одлично во 3-5-2 како LWB. Заедно со Госенс би газеле.

Инаку свака част за Думфриз иако и јас се сложувам со Ник дека е конфузен при завршен пас ама тоа се учи. Она што не може еден играч да го научи е брзината која он ја поседува. Он би бил ептен доминантен со послаби екипи во Серија А.
Исто и соиграчите мора да престанат да му серат за секоја грешка. Ептен ме курчи кога Перо нема да ги проигра и ќе ја шутне 20 метри преку гол и притоа никој не смее "а" да му каже, а на Думфриз за секоја ситница му претат со тоа рачињата.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Не бе, бомба е Дамфрис, ја сум многу задоволен од него сезонава, само да го научи овоа кросов добро, или да ги увежбаат комбинациите и секое такво истрчување негово 90% е гол за нас. Искуството си го прави своето, прва сезона му е.
Инаку од десни бекови не беше лошо последниве години, Кансело па Хакими, а господинот Дамбо чека у резерва спремен за секое време и невреме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
E sea tek moze da se kaze deka sve e u nasi race, bukvalno, pikni gi u bubble nekoj, pustaj gi ednas nedelno za da ebat i da vidat decata so im praat i ajt u kurac, fokusot treba da im e na dve raboti momentalno, kupot i serija a, znam ke kazete nebiten e kupot ali kurovmi, sve sto ke im vkoreni pobednicki mentalitet momentalno e bitno, makar i prijatelska so primavera timot.

Da ne se letame mnogu, gledam po netov pocnaa da go slavat skudetovo gotovo, tresenje ke e ova do sam kraj, site sto se borat za titulata momentalno se labilni do maksimum ama konkretno so Inter apla ni gi naredi kockite univerzumot vo rok od 7 dena, vo momentov nie fakame (mini) zalet, drugive imaat digresija.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Муабетот за Дамфрис, убаво спомна Урко поназад во муабетот коа црташе стрелки и линии. Што вика, Инзаги им остаил слобода у напад да креираат кој како сака. Не е во ред тоа, со Верона имавме 3-4 такви полуконтри каде изиграа за нигде.
Си има фалинки Џанго ама и не е сам крив, во некои моменти стварно играчите погрешно се движат и бираат погрешни потези. Како и да е, за тие пари и загубата од летоска, не смееме да се жалиме од него. Се погоди трансферот во секој случај.

Треба да си поработи Инзаги на финиширање на контри и полуконтри. Тоа кај Конте беше доведено скоро до перфекција. Мурињо имаше такви точни контри на времето. Поаѓаат у транзиција брза и точно секој знае кај се движи и кај да иде пасот.

Одиме сега во фуриозен финиш, на пат кон целната рамнина вака у формулашки жаргон.
Не е завршено ама си ги земавме стварите во свои раце. Има згуснат распоред сега ама ќе помине тоа, не е страшно. Тука е Рома да, ама и тие играат во Европа, плус со Наполи имаат утакмица така да едино купот со Милан во среда треба да се изигра јако. Специја треба да ја рутинираат.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Имаме 7 финалиња до крај, реално имаме најдобри шанси за титула.

За наредна сезона ќе се прошетаме низ лигата со неколку засилувања. Еве предлог до Марота

Ин: Дибала, Лукаку, Луис Алберто, Паредес и Бремер или некој за 0 евра како Гинтер, Ромањоли, Рудигер...

Аут: Санчез (7м плата) , Лаутаро (мин 50м), Видал (6м плата) , Весино (3.5м плата) , Ранокиа (2.5 плата) , Де Фрај (над 20м), Сенси (10-15м), Пинамонти (10м). Плус некој млад играч и тоа е сериозен буџет, дури и во плус ќе бидеме.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.124
Поени од реакции
10.038
Имаме 7 финалиња до крај, реално имаме најдобри шанси за титула.

За наредна сезона ќе се прошетаме низ лигата со неколку засилувања. Еве предлог до Марота

Ин: Дибала, Лукаку, Луис Алберто, Паредес и Бремер или некој за 0 евра како Гинтер, Ромањоли, Рудигер...

Аут: Санчез (7м плата) , Лаутаро (мин 50м), Видал (6м плата) , Весино (3.5м плата) , Ранокиа (2.5 плата) , Де Фрај (над 20м), Сенси (10-15м), Пинамонти (10м). Плус некој млад играч и тоа е сериозен буџет, дури и во плус ќе бидеме.
А Рудигер место кој би играл? Плус со платава негова од сигурно 6-7М, нека, не мора.

Да го соберат Бремер место Де Фрај, не би имал ништо против ни Дамброзио/Ванхојсден/Ди Марко да се у ротација за стопериве. Реално, Ромањоли не е upgrade на Дамброзио, Гинтер тотална енигма, поготово за бекап не знам колку би се нафатил.

Шкринијар-Бремер-Бастони е cheat code, буквално голман нема потреба да стои на гол.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Димарко е добар за ротација на штопер, не знам зошто го зимате за дежурен кривец. Просечен играч е дечкото да, ама користи, до сеа на штоперска позиција не се сеќавам дека изиграл лошо. И мене ме иритира измената што стално влага и го мења Бастони, мислам не ме нервира лично он, туку Инзаги повеќе што мисли дека кујзне што праи со тоа.

Ако доаѓа Бремер место Де Фрај, не е лошо да се земе некој без пари што ќе биде на граница од прв тим, ко Гинтер некој таков, да не кризираме со Дамброзио и Димарко у битни утакмици ако се деси отсуство на некој од тројцата. Ранокија нека лета.
Што е до мене, ја Гаљардини би го претворил у десен штопер, добар е ушларот у дефанзивни задачи, у средина не го бива за ваков систем. Мада најубаво е да се продаде негде или да се искористи во некој трансфер.

Kajgana Shop

На врв Bottom