We don't f*ck nice people!

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување
Значи читај ги коментариве излегува дека треа да си ѓубре од човек за да ја однесеш во кревет...значи више на палат принцовите на бели коњи,оние со манирите и слично...не ве разбирам ако е добар не го е*ете :pos: значи со ќотек во кревет :toe:
Тоа ти е бе брат, не знам за тоа време ама можам и за ова време да ти кажам дека ништо не се има сменето. Сакаат све некој такви типци бед бој нешто курци палци да ги третираат као кучки на тоа се палат у денешно време

Тоа е брат, не сакаат фини дечки. Они бараат типчиња да им покажат кај им е местото во куќата, а тоа е чистење пајажини и перење садови и алишта. Нели е така @Darling ?
Ne naprotiv, zenska mega tajna e deka bas se seksi vakvite decki bez samodoverba i karakter sho cmizdrat po forumi taa retorika koja ja imame slusnato poveke od 100 pati.

Jas bi mu preporacala da prodolzi taka, na site socijalni mrezi otvoreno, mnogu brzo ke mu vristi DM.

Ne naprotiv, zenska mega tajna e deka bas se seksi vakvite decki bez samodoverba i karakter sho cmizdrat po forumi taa retorika koja ja imame slusnato poveke od 100 pati.

Jas bi mu preporacala da prodolzi taka, na site socijalni mrezi otvoreno, mnogu brzo ke mu vristi DM.
еве византиецов глава не може да дигне од пичиња.

А ти од форумов не можеш глава да дигнеш :tapp::pos::pos::pos:

тетке, византиецов швалер да не ти е? Да не летате заедно над Швајцарија и уживате покрај езерата јадејќи кавијар и мувлосано сирење?

еве византиецов глава не може да дигне од пичиња.

honest story:
ме вика пред неколку месеци еден наш Македонец овде во Германија (мој надреден, зема сигурно 3 пати повеќе плата од мене) и ми вели ама ти ептен џекче (ќе умрам :ROFLMAO: ) испадна - и она плавата босанката како ја смота.
Ја цел прашалници, (од кај разбра), цел спрат знај. Грејт. Од мене не излегло.

шо знам и срамежлив сум глумел и пак му е turn on на момите.
When you have it you have it.

Нормално дека те сакаат кога ја имаш прочитано Ана Комнина и имаш летано преку Алпите, како Џејмс Бонд. Само ти, Џејмс Бонд и половина од жителите на западна Европа го имате направено тоа.

Кој attention whore си ти, жал да му падне на човек.

honest story:
ме вика пред неколку месеци еден наш Македонец овде во Германија (мој надреден, зема сигурно 3 пати повеќе плата од мене) и ми вели ама ти ептен џекче (ќе умрам :ROFLMAO: ) испадна - и она плавата босанката како ја смота.
Ја цел прашалници, (од кај разбра), цел спрат знај. Грејт. Од мене не излегло.

ти на боди ме потсеќаш. Он сите ги смота, продавачката прво, па после тетката од шалтерот у банка, што викаат од судбината не се бега, пишано ви било да бидете дудлачи.

Нормално дека те сакаат кога ја имаш прочитано Ана Комнина и имаш летано преку Алпите, како Џејмс Бонд. Само ти, Џејмс Бонд и половина од жителите на западна Европа го имате направено тоа.

Кој attention whore си ти, жал да му падне на човек.
Би било невидена космичка неправда судбината да не ги спои отровов и курлиз :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom