Телеком Србија влегува во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се почитуваат правата за пренос т.е. дали пример RTS 1 има цело време програма или како Неотел пола од времето е исклучена поради ТВ права за одредена локација/земја?
13aca297c6abc970fb4caf148d042726.jpg

Дали се почитуваат правата за пренос т.е. дали пример RTS 1 има цело време програма или како Неотел пола од времето е исклучена поради ТВ права за одредена локација/земја?
13aca297c6abc970fb4caf148d042726.jpg
Nema celo vreme program za zal stom ima nekoj nastan vazen kako nekoj film serija ili sport ja zatemnuvaat

Za skoro li ke bide mobilnata na mtel
Mi vratija odgovor deka od Maj so mobilna a vednas potoa i za domasen internet...neli tv imaat preku mSat
Pa ke pravat kombo od 3 uslugi....
Moja pretpostavka e deka ke odat kako a1 kombo(4g/5g) za net domasen,ili ke iznajmuvaat telekom mreza bidejki e se poizvssto deka ke se slepaat na telekom Kako Mvno dodeka pravat sopstvena mreza ''ako voopsto napravat''

Attachments

• Screenshot_20220225_232749.jpg
    Screenshot_20220225_232749.jpg
    110,5 KB · Прегледи: 58
Некоја новина? Гледам тивко, сеуште немаат ни префикс земено на АЕК страната нема промени…

Некоја новина? Гледам тивко, сеуште немаат ни префикс земено на АЕК страната нема промени…
Ne da e tivko....stama e nikakvo infoo nema od nikade,nikoj nisto ne znae....

Sredinata na maj ke startuva mobilnata telefonija a vednas potoa i internet

Sredinata na maj ke startuva mobilnata telefonija a vednas potoa i internet

да знам и офицјално така збореа но еве да видиме. Цените на А1 и Телеком се исклучително високи

да знам и офицјално така збореа но еве да видиме. Цените на А1 и Телеком се исклучително високи

Дали сериозно мислиш дека ТС ќе има значително помали цени од А1 и Телеком? :)

Дали сериозно мислиш дека ТС ќе има значително помали цени од А1 и Телеком? :)
Moja prognoza 100do 200mkd,poniski ceni nisto povejke od toa...
I nema nisto da se sluci bidejki site se so magenti i combo vrzani 24m,so dogovori...

Sigurno samo novi paketi ke objavat, mobilnata e segasnata na Telekabel

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom