- Член од
- 8 октомври 2009
- Мислења
- 780
- Поени од реакции
- 385
Во Џамбо имам гледано порано.Некоја продавница во Скопје во која има интересни костуми и/или маски за карневал/маскенбал?
Во Џамбо имам гледано порано.Некоја продавница во Скопје во која има интересни костуми и/или маски за карневал/маскенбал?
Уживај, јас така функционирав цели 6 години.Дали ако е сменета лк со нова адреса, а пасошот е со старата ќе имам проблеми на граница/аеродром или може да ме вратат (од наш аеродром)? Пасошот има важност уште 7, сега скоро ја сменив лк, а ми излезе скоро патување.
И јас имам извршено промена на адреса и службеничката на МВР ја прашав за промена на пасошот ми кажа нема потреба од промена и истиот ми важи до истекот на пасошот.Дали ако е сменета лк со нова адреса, а пасошот е со старата ќе имам проблеми на граница/аеродром или може да ме вратат (од наш аеродром)? Пасошот има важност уште 7, сега скоро ја сменив лк, а ми излезе скоро патување.
Пробај со паста за заби.Со што можам да исчистам изгребано CD/DVD?
НеРаботи ли Силбо во недела?
Провери во друг порт или на друг компјутер.Дечки, имам едно усб не ми го препознава лап топот. Како да го решам проблемот? Дали воопшто се решава или да го фрлам? Усбто е право ново, еднаш два пати дали го имам користено.
Пробај напрај му формат со ова еднаш, и рестартирај го компјутерот ако не бива, или пробај стави го извади го неколку пати и слушни дали дава некој звук на звучници и дали го препознава во device manager.Дечки, имам едно усб не ми го препознава лап топот. Како да го решам проблемот? Дали воопшто се решава или да го фрлам? Усбто е право ново, еднаш два пати дали го имам користено.
Od 80 do 100 evra zavisi kolkava e klimata dali 3.5kw 5.5kw ili 7.5kw.СДЗ колку се наплатува монтирање на нов климатизер?
пред две години ми наплатија за 3,5 клима 3000ден ако надмине 3метра бакар ондак по метро плус 1000денСДЗ колку се наплатува монтирање на нов климатизер?