Tezina

• Креатор на темата Креатор на темата RoWiGeN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2012
Мислења
63
Поени од реакции
55
Visok sum 1,80cm tezok 95kg,kolku kila oprilika treba da oslabam,na bmi pisuva oprilika 15kg da simnam,imam samo malku salo kaj stomakot(tipicno kaj mazite),prilicno sportski graden ama se oseka deka imam visok kilogrami

За мажи „стандард“ е висина -100, за жени (висина - 100) - 10% од резултатот.

samo sto jas tesko slabeam,treba pravilna ishrana+vezbanje da simnam nekoe kilo,a lesno mozam da se zdebelam
Друже, затоа ставив наводници, дали 5 % од народот е во „стандард“ другото сето е упм... лично мене ми тежат +30кг ако одиме по „стандард“...

Друже, затоа ставив наводници, дали 5 % од народот е во „стандард“ другото сето е упм... лично мене ми тежат +30кг ако одиме по „стандард“...
hahah da da sve e u otideno u ofsajd so tezinata,ama dobro pak i nekoe kilo plus da se ima ne e loso samo da ne e preterano balans da ima

Погледни се во огледало, ако си задоволен, тогаш тоа е идеална тежина за тебе.

Телесната тежина е бројка која и те како е важна за твоето здравје и се рефлектира на задоволството од тоа како изгледаш.

Погледни се во огледало, ако си задоволен, тогаш тоа е идеална тежина за тебе.

Телесната тежина е бројка која и те како е важна за твоето здравје и се рефлектира на задоволството од тоа како изгледаш.
ne sum zadovolen mi se poznava saloto na stomakot ama ne onaka preteranoi imam ona sho se vika bitch tits ama onaka ne se poznava tolku, bodyfat % kako se racuna znae nekoj ?

ne sum zadovolen mi se poznava saloto na stomakot ama ne onaka preteranoi imam ona sho se vika bitch tits ama onaka ne se poznava tolku, bodyfat % kako se racuna znae nekoj ?
bodyfat неможеш сам да си измериш прецизно, ти требаат клинички машини за тоа.

images (2).jpegimages (4).jpeg
images (3).jpegB7xv6cZVHMLU7JTC98JkYg.jpg
download (1).jpeg
download.jpegcalculator-body-fat-percentage.jpg

Последно уредено:
Visok sum 1,80cm tezok 95kg,kolku kila oprilika treba da oslabam,na bmi pisuva oprilika 15kg da simnam,imam samo malku salo kaj stomakot(tipicno kaj mazite),prilicno sportski graden ama se oseka deka imam visok kilogrami
Do 88 89 taman si max 90
Jas sum istiot i gledam da sum na taa tezina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom