Elden Ring

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.837
Поени од реакции
10.142
Do tell .
Нешто за грајндање ми треба изи пизи. Лупам барем 10тина у вигор.
овие зомби бувови 2 бутнав има одреденмо место каде се појавуваат.
овој бел берингс се појавува најчесто кај мерчанти и само ноќе 4 пати го ќушнав

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
овие зомби бувови 2 бутнав има одреденмо место каде се појавуваат.
овој бел берингс се појавува најчесто кај мерчанти и само ноќе 4 пати го ќушнав
Па не сретнав ништо ново. Стигнав до 18 со вигор...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.837
Поени од реакции
10.142
Па не сретнав ништо ново. Стигнав до 18 со вигор...
Kога ќе ја бутнеш Ренала ќе можеш да направиш респек многу ти се расфрлани поените за билд каков што сакаш.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Kога ќе ја бутнеш Ренала ќе можеш да направиш респек многу ти се расфрлани поените за билд каков што сакаш.
Се мислам уште грајндање ми треба:coffee: за да постигнам напредок. Удри му есап, калемените кретени уште немам победено..а пајаците направени од раце едвај и тоа 1 на 1.
Тоа и статуите уште ги немам победено (барем таа едната на островот со мобот и трите глави а таа другата со една глава ја немам сретнатно.
Мислам барем 21-22 да имам вигор + нешто екстра 2 поени во ендјуренс да лупнам, и барем 3-4 во аркејн спремен сум за натака...
Автоматски споено мислење:

Сега за сега најлесен начин за грајндање, коњаниците со сабји , мобот и џиновите во argheel lake south. Мање више станува досадно, па ќе пробам со другите типови.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.837
Поени од реакции
10.142
Се мислам уште грајндање ми треба:coffee: за да постигнам напредок. Удри му есап, калемените кретени уште немам победено..а пајаците направени од раце едвај и тоа 1 на 1.
Тоа и статуите уште ги немам победено (барем таа едната на островот со мобот и трите глави а таа другата со една глава ја немам сретнатно.
Мислам барем 21-22 да имам вигор + нешто екстра 2 поени во ендјуренс да лупнам, и барем 3-4 во аркејн спремен сум за натака...

Сега за сега најлесен начин за грајндање, коњаниците со сабји , мобот и џиновите во argheel lake south. Мање више станува досадно, па ќе пробам со другите типови.
Да ама вложените поени во Интелеџенс ти се бадијала потрошени кога ќе направиш респек ти ги враќа и можеш да си ги вложиш во Аркејн кој ти е побитен за прок код интелеџенс.

ПС ако одиш на прок билд повеќе од 20 до 23 стрејнт и интелегенција не ти треба се фрлаш во арткеј до 40ка после во вигор до 40ка исто останатото у ендуренс.
али тоа натам ќе си планираш до левел 90.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
а ама вложените поени во Интелеџенс ти се бадијала потрошени кога ќе направиш респек ти ги враќа и можеш да си ги вложиш во Аркејн кој ти е побитен за прок код интелеџенс.
Кога ги вложив ми се најдоа да се бафира оружјето. Дологорочно не ми вршат работа, освен делот дека магијата има колку толку минимален корист како проектил..

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594

Nah, just get good. 0 во Vigor. Max на str. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Нов плејтру, нов јас. Старото, добро оружје, да ми помага кога нема да ми текнува некоја магија :D

17fdfc0042d39-screenshotUrl.jpg

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.837
Поени од реакции
10.142
Бар не е мунвејл. :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom