Формула 1 - сезона 2022

• Креатор на темата Креатор на темата JB00F
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2022?

• Луис Хамилтон - Мерцедес АМГ

Гласови: 14 11,1%
  • Џорџ Расел - Мерцедес АМГ

Гласови: 1 0,8%
  • Макс Верстапен - Ред Бул

Гласови: 38 30,2%
  • Серхио Перез - Ред Бул

Гласови: 0 0,0%
  • Шарл Леклерк - Ферари

Гласови: 42 33,3%
  • Карлос Сајнц - Ферари

Гласови: 6 4,8%
  • Даниел Рикиардо - Мекларен

Гласови: 3 2,4%
  • Ландо Норис - Мекларен

Гласови: 7 5,6%
  • Фернандо Алонсо (El Plan) - Алпин

Гласови: 3 2,4%
  • Естебан Окон - Алпин

• Пјер Гасли - Алфа Таури

• Јуки Тсунода - Алфа Таури

Гласови: 2 1,6%
  • Себастијан Ветел - Астон Мартин

Гласови: 4 3,2%
  • Ленс Строл - Астон Мартин

• Николас Латифи - Вилијамс

• Алекс Албон - Вилијамс

Гласови: 2 1,6%
  • Валтери Ботас - Алфа Ромео

• Жо Гуанју - Алфа Ромео

• Никита Мацепин - Хаас

• Мик Шумахер - Хаас

• Вкупно гласачи
    126
Статус
Затворена за нови мислења.
Лани Латифи шампионска му донесе, батхрт или не има гзларска среќа во клучни моменти, а цмиздрењето ко п.че да не го праиме муабет, му нема рамен.
Потпишувам дека Леклер е подобар возач и сезонава ќе му ја земе титулата.
Го надмудрува во секое претекнување на двете трки, далеку подобар тактичкар е, ова копиленцево адреналинот не му дава да размислува.
Перез лузер на денот, несреќа.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Шарл сезонава вози доста стабилно, но да не заборавиме лани како сам се сјеба на домашната трка, а и у петокот дека ја пољуби банкината и ја оштети колата. До прва ќе видиме колку ќе биде стабилен да го издржи притисокот, иако по мене нема збор дека е квалитетен. Ама дали е шампионски материјал, еве му ја сезонава во конкурентен болид да се покаже.

Шарл сезонава вози доста стабилно, но да не заборавиме лани како сам се сјеба на домашната трка, а и у петокот дека ја пољуби банкината и ја оштети колата. До прва ќе видиме колку ќе биде стабилен да го издржи притисокот, иако по мене нема збор дека е квалитетен. Ама дали е шампионски материјал, еве му ја сезонава во конкурентен болид да се покаже.
Убава изјава имаше Биното пред сезоната, неколку години по ред фановите викаат дајте му на Шарл шампионски болид, еве му нека покаже годинава што знае. Мислев дека малце се фураат со оглед на тоа колку пати не разочараа претходни години, ама искочи дека не било без врска курчење него дека има основа. На него и Саинц е сеа да покажат што можат

Лани Латифи шампионска му донесе, батхрт или не има гзларска среќа во клучни моменти, а цмиздрењето ко п.че да не го праиме муабет, му нема рамен.
Потпишувам дека Леклер е подобар возач и сезонава ќе му ја земе титулата.
Го надмудрува во секое претекнување на двете трки, далеку подобар тактичкар е, ова копиленцево адреналинот не му дава да размислува.
Перез лузер на денот, несреќа.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

не си више за хамчо за Лекрер си сега?

Screenshot 2022-03-28 132400.png

:pusigo::pusigo:

снемав место у телефон од лани што ја снимав мајкати вака.
Ми кажа, си се избрукал не си знаел уште тогаш дека си двоцевка.
Здравје ќе си најш некој пасент за тебе

ганерот сезонава е против макс, пошто само така ќе се осеќа битен и релевантен во темава

Што ви е со глупиве фори мајка ти мајка ми. Продужете си у инбокс со такви ствари не не давете останатите тука. Имало рчкања посебно на релација Ферари-РБ и никад не се спуштивме на ова ниско ниво.

Ваквите муабети немаат место на темава, задржете некое ниво на цивилизираност.
Ганер, го кркна Хами претходна сезона пројди преку тоа, на кој начин и да било тоа е тоа.
Другите не му мрчете зашто и ние претходна сезона бевме на страна на Макс за да го симне Луис од тронот, нормално е тоа. Сеа он неќе да го види Макс напред и ќе навива за Ферари зашто они ќе гледаат да задржат 3та позиција у најдобар случај годинава ако не се оправат.

Само без сељачење.

Што ви е со глупиве фори мајка ти мајка ми. Продужете си у инбокс со такви ствари не не давете останатите тука. Имало рчкања посебно на релација Ферари-РБ и никад не се спуштивме на ова ниско ниво.

Ганер, го кркна Хами претходна сезона пројди преку тоа, на кој начин и да било тоа е тоа.
Другите не му мрчете зашто и ние претходна сезона бевме на страна на Макс за да го симне Луис од тронот, нормално е тоа. Сеа он неќе да го види Макс напред и ќе навива за Ферари зашто они ќе гледаат да задржат 3та позиција у најдобар случај годинава ако не се оправат.

Само без сељачење.
8 години ни е смачено од Луис и Мерцедес па не сме паднале на ова ниво.

ганерот сезонава е против макс, пошто само така ќе се осеќа битен и релевантен во темава
Одличен заклучок нема што, а не беше очигледно реално
Автоматски споено мислење:

Само без сељачење.
Обрати му се на мочкото што од ништо не испровоциран става фелацио, не сум ја тој што го р'чнал, што било ланска сезона било, кажав и тогаш не се повторувам.
Вториов дел од твојот пост е нешто најлогично и најразумно што го имам прочитано на форумов, конечно.

Добра работа е што ривалитетот меѓу Макс и Леклер е пријателски и има почитување моментално. Исто беше и со Хамилтон на почетокот од претходната сезона ама ретардот славеше победа како луд во Британија после сударот на Макс од 51G, што е мизерно и целата атмосвера после тоа не беше више иста.
Исто така Хорнер - Биното ми е некако ептен позитивна слика од досега прикажаното на двете трки а денеска Њуи изјави дека ќе биде вистинска "војна" со Ферари и престиж кој тоа ќе извади подобри надоградби.
Леклер за сега делува малце по паметно, повеќе размислува. Макс е по избувлив ама многу созреа за разлика од претходни сезони кога беше краш ѓубре. Двајцата се одлични. Ќе биде супер сезона.

Добра работа е што ривалитетот меѓу Макс и Леклер е пријателски и има почитување моментално. Исто беше и со Хамилтон на почетокот од претходната сезона ама ретардот славеше победа како луд во Британија после сударот на Макс од 51G, што е мизерно и целата атмосвера после тоа не беше више иста.
Исто така Хорнер - Биното ми е некако ептен позитивна слика од досега прикажаното на двете трки а денеска Њуи изјави дека ќе биде вистинска "војна" со Ферари и престиж кој тоа ќе извади подобри надоградби.
Леклер за сега делува малце по паметно, повеќе размислува. Макс е по избувлив ама многу созреа за разлика од претходни сезони кога беше краш ѓубре. Двајцата се одлични. Ќе биде супер сезона.
Повише би кажал дека сите ги потценија Ферари после неколкуте фијаско обиди да го симнат Мерцедес, па така и Макс наседнуваше на ДРС фората на Леклер во Бахреин, и со стратегија ги надмудрија исто.

Како никој да не очекуваше дека Ферари е способен да носи правилни одлуки, а додуша и со право кога ќе видиш што се дешаваше претходните сезони ..

Ми кажа, си се избрукал не си знаел уште тогаш дека си двоцевка.
Здравје ќе си најш некој пасент за тебе

ме помешала со некој друг

Обрати му се на мочкото што од ништо не испровоциран става фелацио, не сум ја тој што го р'чнал, што било ланска сезона било, кажав и тогаш не се повторувам.
Вториов дел од твојот пост е нешто најлогично и најразумно што го имам прочитано на форумов, конечно.

што бе дунде одма квичиш? ти кога ставаше лани интересно ти беше, после на крај кога го голтна и сега ке плачеш?

Не знам дали го приметивте потегот на Леклер вчера, пред да тргнат да се тркаат пак, после Сејфти карот. Возеше доста споро, скоро паралено со Макс и така го донесе во свиок на лево во позиција да нема како да го нападне агресивно. Ако стартуваше агресивно ќе мораше скроз да излезе од патека. Преинтелигентен потег.

Чекај, сите се пријатели додека титулата не дојде во прашање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom