Итар Пејо
Слободен Радикал
- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 660
Многу штури информации, ама со оглед на цената не верувам дека вреди нешто. Мое мислење, не ризикувај.Мислење,ако може.
Цената ми е ептен примамлива
Многу штури информации, ама со оглед на цената не верувам дека вреди нешто. Мое мислење, не ризикувај.Мислење,ако може.
Со оглед на тоа дека цените се зголемени кај сите модели поевтина понуда со таа опрема нема но треба на лице место да видиш дали рамката е права односно дали двете тркала се поклопуваат едно позади друго.Мислење,ако може.
Cube se mnogu kvalitetni velosipedi ama i voopsto ne se evtini, drugive sto gi spomna ne bi gi razgleduval voopsto, poveke bi ti sovetuval Polar posto jas imam i 100% mozam da kazam deka se kvalitetni, a drugi sto bi gi razmislil se Romet polski mislam deka bea i koga go vidov proizvodstvoto si rekov nareden bi zemal Romet, usto Focus mi se dopagjaat germanski se ama skapi se Focus.Zdravo decki, mi treba pomos od nekoj sto povekje se razbira za velosipedite. Sakam da kupam velosiped sto e pokvaliteten sto ke go koristam za podolg vremenski rok, a da e so prifatliva cena. Ke go koristam za vozenje niz grad kako i retko za nekoi povisoki mesta. Se dvoumam pomegju slednite brendovi: Cube, Kross, Merida, Trinx, Nakamura… sekako i drugi brendovi moze da mi predlozite, sto se so prifatliva cena.
Deckoto ima nabroeno nekolku firmi megju koi Merida.Cube se mnogu kvalitetni velosipedi ama i voopsto ne se evtini, drugive sto gi spomna ne bi gi razgleduval voopsto, poveke bi ti sovetuval Polar posto jas imam i 100% mozam da kazam deka se kvalitetni, a drugi sto bi gi razmislil se Romet polski mislam deka bea i koga go vidov proizvodstvoto si rekov nareden bi zemal Romet, usto Focus mi se dopagjaat germanski se ama skapi se Focus.
Која е таа прифатлива цена на пример??Zdravo decki, mi treba pomos od nekoj sto povekje se razbira za velosipedite. Sakam da kupam velosiped sto e pokvaliteten sto ke go koristam za podolg vremenski rok, a da e so prifatliva cena. Ke go koristam za vozenje niz grad kako i retko za nekoi povisoki mesta. Se dvoumam pomegju slednite brendovi: Cube, Kross, Merida, Trinx, Nakamura… sekako i drugi brendovi moze da mi predlozite, sto se so prifatliva cena.
Земи и канта нека научи да вози па кога ќе пркне ќе и земеш посаглам.Pozdrav decki, mi treba sovet za kupuvanje na velosiped za kerkata (5) god. Razgleduvav vo tehnomarket imaat onie ubavi na izgled max zenski tocacinja, ama na kvalitet podole od sh klasa a kostaat 6000den. Otidov vo bajkmarket, tamu imaat ocigledno pokvalitetni Polar i kostaat neverovatni 10000 den, za deca sto ke go vozat ne poveke od 3 sezoni.
Ako imate nekoja preporaka, ke vi bidam blagodaren.
Колку пари планираш да дадеш односно која цена ти е максимумот што можеш да ја одвоиш за таков нов велосипед?Zdravo decki, mi treba pomos od nekoj sto povekje se razbira za velosipedite. Sakam da kupam velosiped sto e pokvaliteten sto ke go koristam za podolg vremenski rok, a da e so prifatliva cena. Ke go koristam za vozenje niz grad kako i retko za nekoi povisoki mesta. Se dvoumam pomegju slednite brendovi: Cube, Kross, Merida, Trinx, Nakamura… sekako i drugi brendovi moze da mi predlozite, sto se so prifatliva cena.
Кога бев мал татко ми ми зема Sprint ваљда беа Српски. Го плати поскапо но јас го чував и доста долго го возев потоа го продадовме. Така да би ти препорачал да земиш саглам велосипед да не имаш маки со тоа кинеските.Pozdrav decki, mi treba sovet za kupuvanje na velosiped za kerkata (5) god. Razgleduvav vo tehnomarket imaat onie ubavi na izgled max zenski tocacinja, ama na kvalitet podole od sh klasa a kostaat 6000den. Otidov vo bajkmarket, tamu imaat ocigledno pokvalitetni Polar i kostaat neverovatni 10000 den, za deca sto ke go vozat ne poveke od 3 sezoni.
Ako imate nekoja preporaka, ke vi bidam blagodaren.
Zemavme Venera srpski 9000 den, lici kako ok tocace, pa ke vidime.Кога бев мал татко ми ми зема Sprint ваљда беа Српски. Го плати поскапо но јас го чував и доста долго го возев потоа го продадовме. Така да би ти препорачал да земиш саглам велосипед да не имаш маки со тоа кинеските.
najveke oko mi fakaat specialized i kockataСите набројани, изборот е лично твој, Канондејл и Санта нема во Македонија на ново да купиш
Site se super, ama mene licno Trek mi se zelbaKoja marka na Mountain Bike e edna od podobrite isto vo zavisnost od cenata max 700-1000evra Specialized,Cannondale,Giatnt,Cube,Trek,Scott,Santa Cruz ?
Poradi toa sto ne gledam sto se tolku posebno Meridata, istite ramovi gi imaat so Polarot, ok se ama nisto specijalno za precenuvanje. Od druga strana Polarot najmnogu nudea za cenata, barem do pred nekoe vreme, sega gledam i tie poludea so ceni na podobrite modeli, a za kvalitet imaat kvalitet garantiranoDeckoto ima nabroeno nekolku firmi megju koi Merida.
Ti mu sovetuvash da ne gi razgleduva firmite voopsto (i Merida), a mu predlagash Polar.
Why?